Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
12.02.2022, 17:42

HORECA 2022: Πλήθος ποιοτικών επισκεπτών δίνουν το "παρών" για 2η ημέρα

HORECA 2022: Πλήθος ποιοτικών επισκεπτών δίνουν το "παρών" για 2η ημέρα

Για 2η συνεχόμενη ημέρα, η HORECA υποδέχεται από νωρίς το πρωί χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας σε ένα covid-free περιβάλλον.

Η HORECA άνοιξε τις πύλες της για δεύτερη ημέρα και οι 500 εκθέτες και τα επιτελεία τους είναι από νωρίς έτοιμοι να υποδεχτούν τους επιχειρηματίες και τα στελέχη από τον ξενοδοχειακό κλάδο και τη μαζική εστίαση, που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πρώτη ημέρα, από πλευράς προσέλευσης επαγγελματιών, οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες καθώς σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερα meetings, ανάμεσα σε εκθέτες και δυνητικούς πελάτες.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν, παρουσιάζουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, στα εντυπωσιακά τους περίπτερα, όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις, τους, αλλά και για να προσφέρουν αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες στον πελάτη τους.

Οι decision makers του κλάδου που επισκέπτονται την έκθεση και τη 2η ημέρα λειτουργίας της, εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους από την ποικιλία, την ποιότητα και την καινοτομία των εκθεμάτων, ενώ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τις καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που παρουσιάζονται και σήμερα στα ποικίλα special events.