Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.01.2022, 12:00

Η Papa Johns θα ανοίξει πάνω από 1.350 καταστήματα στην Κίνα έως το 2040

Η Papa Johns θα ανοίξει πάνω από 1.350 καταστήματα στην Κίνα έως το 2040

Η Papa John's International ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία ιδιωτικών μετοχών FountainVest Partners για να ανοίξει περισσότερα από 1.350 καταστήματα στη Νότια Κίνα έως το 2040.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία ανάπτυξης franchise στην ιστορία της αλυσίδας πίτσας, αυξάνοντας τον παγκόσμιο αριθμό μονάδων της κατά 25%.

Η FountainVest αγόρασε επίσης πλειοψηφικό μερίδιο στον Όμιλο CFB, που κατέχει και διαχειρίζεται περίπου 160 εστιατόρια στη Σαγκάη και σε ολόκληρη τη νότια Κίνα.

Πριν τέσσερις μήνες η Papa Johns ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη εγχώρια συμφωνία franchise.

Η Sun Holdings θα ανοίξει 100 καταστήματα σε αγορές υψηλής ανάπτυξης σε όλο το Τέξας έως το 2029, ενώ τώρα βλέπει για τα καλά τις ευκαιρίες στην Κίνα.

Η Papa Johns στοχεύει τα τελευταία χρόνια στη διεθνή ανάπτυξη και αποκαλεί την Κίνα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές παράδοσης πίτσας.

Η Yum China, η οποία διαχειρίζεται την αντίπαλη αλυσίδα Pizza Hut, είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυφαγείων στην περιοχή με περισσότερα από 11.000 εστιατόρια. Τον Σεπτέμβριο, η Yum China ανακοίνωσε ότι εντείνει την επέκτασή της για να αυξήσει το δίκτυό της σε 20.000 μονάδες σε 2.700 πόλεις.

Προφανώς και η κυριαρχία της Yum στην Κίνα θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο για την Papa Johns.