Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.12.2021, 17:17

H McDonald’s γιορτάζει 30 χρόνια στην Ελλάδα

H McDonald’s γιορτάζει 30 χρόνια στην Ελλάδα

Τα 30 της χρόνια στην ελληνική αγορά γιορτάζει φέτος η McDonald’s, που άνοιξε το πρώτο της εστιατόριο το 1991 στην πλατεία Συντάγματος, ακολουθώντας μια πορεία ανάπτυξης και σταθερών επενδύσεων στην Ελλάδα. Σήμερα το δίκτυο της McDonald’s, το οποίο στην Ελλάδα διαχειρίζεται η Premier Capital Hellas, μέλος της Premier Capital plc με έδρα τη Μάλτα, ως Developmental Licencee της McDonald’s από το 2011, αποτελείται από 26 εστιατόρια McDonald’s σε όλη τη χώρα, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι, και εξυπηρετούνται περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΚΕΡΔΗ Η PREMIER CAPITAL & ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
Η μακροπρόθεσμη στρατηγική της Premier Capital, που εστιάζει στην ανάπτυξη και ενίσχυση του brand και την ενδυνάμωση της σχέσης με το καταναλωτικό κοινό, έχει αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα. Η Premier Capital Hellas κατάφερε να διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της και να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της από το 2011. Παράλληλα, οι συνολικές επενδύσεις άνω των €29 εκατ. κατευθύνθηκαν στο άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο. 
Μόνο την τελευταία διετία της πανδημίας, η Premier Capital Hellas άνοιξε τρία νέα εστιατόρια στην Αθήνα, μια συνολική επένδυση €4,85 εκατ. Επιπλέον, πρόσφατα ανακαίνισε το εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης σύμφωνα με το πιο σύγχρονο μοντέλο υπηρεσιών Experience of the Future, μια επένδυση ύψους €650 χιλιάδων.