Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
02.02.2022, 15:18

H Nespresso Professional συμμετέχει στην HORECA 2022

H Nespresso Professional συμμετέχει στην HORECA 2022

Η Nespresso Professional θα συμμετάσχει στην HORECA, τη μεγαλύτερη έκθεση για ολόκληρο τον κλάδο της εστίασης και των ξενοδοχείων, στις 11-14 Φεβρουαρίου, στο περίπτερο B05 του Hall 1.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ 
Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Nespresso Professional, οι επαγγελματίες τους κλάδου της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ανανεωμένη σειρά των 17 ποικιλιών καφέ, με επιλογές από καφέδες μοναδικής προέλευσης (single origins) έως πιστοποιημένους οργανικούς, αλλά και ποικιλίες, που είναι ιδανικές για παγωμένες συνταγές ή συνταγές με γάλα, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εξειδικευμένοι baristas, bartenders και coffee experts της Nespresso Professional θα μυήσουν τους επισκέπτες στην απόλυτη εμπειρία καφέ μέσα από πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και cocktails με βάση τον καφέ Nespresso. Ακόμη, το κοινό θα ανακαλύψει την πλήρη σειρά των επαγγελματικών μηχανών, Nespresso, που με τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία τους προσαρμόζονται σε οποιονδήποτε χώρο εστίασης, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα καφέ μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. 

ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Στην HORECA 2022, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για όλες τις λύσεις της εταιρείας για μια πιο βιώσιμη μονάδα εστίασης, από τον πρώτο πιστοποιημένο οργανικό καφέ, Peru Organic, έως τις επαγγελματικές μηχανές, Nespresso, που διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης. Οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης που χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα καφέ, ενέργειας και νερού, που χρειάζεται κάθε κούπα καφέ, χωρίς την ανώφελη σπατάλη πόρων, ενώ η μεριδοποίηση του καφέ διασφαλίζει ότι, κανένας κόκκος καφέ δεν πάει χαμένος, μειώνοντας συνολικά την κατανάλωση ενέργειας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΨΟΥΛΩΝ
Επισφράγισμα της συντονισμένης προσπάθειας για αειφορία είναι το πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών που προσφέρεται δωρεάν από την Νespresso Professional με μία απλή διαδικασία: οι χώροι εστίασης συλλέγουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλες στον χάρτινο κάδο ανακύκλωσης ή στην ειδική σακούλα και στην επόμενη παραγγελία τους, κατόπιν ενημέρωσης, η Nespresso Professional παραλαμβάνει τον κάδο ή τη σακούλα και παραδίδει νέα υλικά για την επόμενη ανακύκλωση. Οι κάψουλες μεταφέρονται στο κέντρο ανακύκλωσης της Polyeko, όπου, ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, το οποίο ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, ενώ ο καφές κομποστοποιείται και χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα.