Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.03.2022, 00:31

H Marriott International πρόσθεσε το Monasty Thessaloniki στο portfolio της

H Marriott International πρόσθεσε το Monasty Thessaloniki στο portfolio της

To Monasty Thessaloniki Autograph Collection by Marriott International, που βασίστηκε στο όραμα να αποτελέσει έναν νέο προορισμό που αποτυπώνει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα αυτής της πόλης, καλωσορίζει το καλοκαίρι του 2022 με αέρα φιλοξενίας, εμπνευσμένo από τη βυζαντινή κληρονομιά της πόλης.

Τα 100 δωμάτια του Monasty Thessaloniki θα προσφέρουν φιλοξενία στους επισκέπτες, ενώ κάθε δωμάτιο αποπνέει ατμόσφαιρα, καθώς και αίσθηση πολυτέλειας με βυζαντινό χαρακτήρα. 

Οι εγκαταστάσεις του Monasty προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, περιλαμβάνοντας private dinning επιλογές, lounge events, αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων. Παράλληλα, προσφέρει ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, το οποίο θα ωθήσει τον κάθε επισκέπτη να βιώσει μια αίσθηση βαθιάς ευεξίας με εξαιρετική άνεση.

Εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος της πόλης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μηχανικής Περιβάλλοντος Α.Ε., Σπύρος Κολοβός, δήλωσε σχετικά με την άφιξη του Monasty Thessaloniki: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, με αυτή την επένδυση ύψους €16 εκατ., συμβάλλουμε δυναμικά στον εκσυγχρονισμό του τουριστικού προϊόντος της πόλης. Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει μία εμπειρία φιλοξενίας παγκόσμιας κλάσης".

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκ τω βασικών μετόχων της SWOT Hospitality, Πάνος Κωνσταντινίδης, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, δήλωσε: "Είμαστε κάτι παραπάνω από περήφανοι που μας εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση του πρώτου Autograph Collection by Marriott ξενοδοχείου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, του Monasty. Το χαρακτηριστικό του design, σε συνδυασμό με το υψηλών προδιαγραφών επίπεδο υπηρεσιών, είναι βέβαιο ότι θα το καταστήσουν σημείο αναφοράς στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης".