Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
29.03.2022, 14:42

Κουλουράδες: Άνοιξε το κατάστημα στο αεροδρόμιο - Αναπτύσσει το δίκτυο μέσα στο 2022

Κουλουράδες: Άνοιξε το κατάστημα στο αεροδρόμιο - Αναπτύσσει το δίκτυο μέσα στο 2022

Το πρώτο της κατάστημα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών άνοιξε πριν μερικές ημέρες η αλυσίδα Κουλουράδες του ομίλου Δ. Γρίβα, το οποίο λειτουργεί με τη μορφή franchise από την Auto Grill.
Σύμφωνα με πληροφορίες του horecaopen.com, το κατάστημα του αεροδρομίου, που βρίσκεται στις αφίξεις, στην είσοδο 2, στόχο έχει να εξυπηρετήσει τη ζήτηση του αερολιμένα, κάνοντας, παράλληλα, γνωστό το brand και εκτός Ελλάδος.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα, να ανοίξει στον ΔΑΑ κατάστημα και του άλλου μονοθεματικού concept που λειτουργεί υπό την ομπρέλα του ομίλου, του Σωστόστ.

Νέα σημεία σε Κέρκυρα, Ηράκλειο & Ρόδο

Όπως πληροφορούμαστε, η επέκταση του δικτύου είναι στα άμεσα πλάνα της Διοίκησης για το 2022. Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η επέκταση του δικτύου των Κουλουράδων εντός και εκτός συνόρων, προσθέτοντας 15 νέα σημεία.
Σε δέκα περίπου ημέρες ανοίγει το νέο κατάστημα Κουλουράδες στην Κέρκυρα, ενώ εντός Απριλίου προσθέτει δύο νέα σημεία στο δίκτυο της Κρήτης, τα οποία θα είναι στο Ηράκλειο.
Θυμίζουμε ότι η αλυσίδα, προς το παρόν, διατηρεί ένα κατάστημα στο νησί, το οποίο βρίσκεται στα Χανιά. Παράλληλα, μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμο το κατάστημα στην Ρόδο, στην περιοχή Αρχάγγελος.

Εξετάζονται οι κλειστές αγορές για το Σωστόστ

Σε ό,τι αφορά το Σωστόστ, το δίκτυο του οποίου αριθμεί, για την ώρα, πέντε καταστήματα, ο όμιλος Γρίβα πρόκειται να εγκαινιάσει ένα νέο σημείο στην πλατεία, στο Κρυονέρι, όπου αναμένεται να ανοίξει και νέο κατάστημα Κουλουράδες σε περίπου δύο μήνες.
Μάλιστα, το πλάνο για το Σωστόστ αφορά στο άνοιγμα έως 9 νέων σημείων, με κύρια στόχευση τις κλειστές αγορές, όπως είναι το αεροδρόμιο.

Μέχρι τον Μάιο ανοίγει το Σίδνεϋ – ακολουθεί η Ν. Υόρκη

Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό οι Κουλουράδες άνοιξαν την περασμένη άνοιξη το πρώτο τους κατάστημα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαλένθια, το οποίο, όπως μας αναφέρουν πηγές με γνώση, "πάει πολύ καλά".
Παράλληλα, έως τον Μάιο θα έχει ανοίξει και το πρώτο κατάστημα Κουλουράδες στο Σίδνεϋ, το οποίο ήταν εδώ και καιρό σε αναμονή λόγω του lockdown που επικρατούσε στην περιοχή.
Επίσης, η εταιρεία ετοιμάζει την είσοδό της και στην Νέα Υόρκη, όπου το πρώτο κατάστημα εκτιμάται ότι θα έχει ανοίξει μέχρι το καλοκαίρι.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.