Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.04.2022, 13:30

ON Residence: Πλακίδας και Τασιούλας επιμελούνται τους χώρους εστίασης

ON Residence: Πλακίδας και Τασιούλας επιμελούνται τους χώρους εστίασης

Τέλος Απριλίου και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα αναμένεται να παραδοθεί στους Θεσσαλονικείς και διεθνείς επισκέπτες το ξενοδοχείο, ON Residence, έργο το οποίο υλοποίησε η Grivalia Hospitality με την TOR Hotel Group, προϋπολογισμού €20 εκατ.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο υψηλής ποιότητας portfolio τουριστικών ακινήτων της Grivalia, unit στο οποίο η Διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να επενδύσει το 2015.
Το ON Residence διαθέτει 60 πολυτελή δωμάτια, το κεντρικό εστιατόριο, Όλυμπος Νάουσα, στο ισόγειο μαζί με εσωτερική αυλή, το cocktail bar, Tiger Loop, σύγχρονο γυμναστήριο, αλλά και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις.

TO ΟΛΥΜΠΟΣ ΝΑΟΥΣΑ
Το ύφος του Ολύμπος Νάουσα είναι η ελληνική αστική κουζίνα, χωρίς ωστόσο να γίνεται πιστή αναπαραγωγή του μενού που σερβίρονταν, όταν λειτουργούσε το ξενοδοχείο 28 χρόνια πριν, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε, έχουν διατηρήσει κάποια στοιχεία από πιάτα αναφοράς, όπως είναι ο πουρές σπανάκι.
Πρόκειται για ελληνικά πιάτα με ξένες επιρροές και τεχνικές από την ομάδα του Δημήτρη Τασιούλα, που επιμελείται το μενού, διατηρώντας ωστόσο τη φιλοσοφία και φέρνοντας νέες τεχνικές στο σήμερα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του ON Residence, κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του μενού, έκανε δοκιμαστικά τραπέζια σε παλιούς πελάτες, με σκοπό να δει πώς μπορεί να ταιριάξει την παλιά φιλοσοφία στο σήμερα.

ΤΟ ΤIGER LOOP
Την επιμέλεια των signature cocktails στο Tiger Loop έχει ο mixologist, Αχιλλέας Πλακίδας, γνωστός στη bar σκηνή της Θεσσαλονίκης από το Gorilla Bar.
Ο κ. Πλακίδας έχει αναλάβει όλο το concept του bar του ON Residence, όπως επίσης, την επιλογή και εκπαίδευση των εργαζομένων.
Το bar έχει ασιατικό χαρακτήρα, ενώ σερβίρει, μεταξύ άλλων, δώδεκα signature cocktails, τα οποία είναι βασισμένα στο κινέζικο ωροσκόπιο.
Στο Tiger Loop θα σερβίρονται επιλογές τύπου τάπας.

Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σημειώνεται ότι για την ανακατασκευή του ιστορικού αυτού μερικώς διατηρητέου κτιρίου, υλοποιήθηκαν εργασίες εκσυγχρονισμού και επέκτασης, καθώς και εργασίες συντήρησης και αναπαραγωγής των ιδιαίτερων διακοσμητικών και αρχιτεκτονικών του στοιχείων, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Εφορείας Νεότερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε όλα τα στάδια. Επιπλέον, σημειώνεται πως στην διάρκεια των εργασιών απασχολήθηκαν συνολικά 350 άτομα, ενώ για τις ανάγκες λειτουργίας του ξενοδοχείου δημιουργήθηκαν 67 νέες θέσεις μόνιμης απασχόλησης.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.