Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.04.2022, 15:41

Ολοκληρώθηκε το 3ο Idea Platform του CapsuleT

Ολοκληρώθηκε το 3ο Idea Platform του CapsuleT

Με την ανάδειξη των τριών νικητριών ομάδων ολοκληρώθηκε το 3ο διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform του CapsuleT στην Τελετή Λήξης & Απονομής Βραβείων που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο επιταχυντής υποδέχθηκε διαδικτυακά, εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στρατηγικούς συνεργάτες, ομιλητές, κριτές και μέντορες και, φυσικά, τις 10 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform.


Οι ομάδες που κέρδισαν
Την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των €3.000 κατέκτησε η workntour, στη 2η θέση βρέθηκε η Kalimera App, λαμβάνοντας το ποσό των €2.000 και τέλος, την 3η θέση των €1.000 πήρε η ομάδα της HotelTure.
Ωστόσο, τα έπαθλα των επικρατέστερων ομάδων δεν περιορίζονται μόνο σε μετρητά, αφού οι 3 νικητές θα επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες/παροχές και επιπλέον mentoring που τούς προσφέρουν οι στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, όπως οι Programize & Expedia Group, ενώ θα έχουν παράλληλα το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης εάν το επιθυμούν, εφόσον πρώτα ολοκληρώσουν το πρωτότυπο προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.