Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
16.04.2022, 18:53

Niko Seaside Resort MGallery: Ο απόλυτος adults-only προορισμός

Niko Seaside Resort MGallery: Ο απόλυτος adults-only προορισμός

Αν ονειρεύεστε μια πολυτελή απόδραση στην Κρήτη με το ταίρι σας, τα νέα που έχω για εσάς είναι πολύ ευχάριστα: στις 10 Απριλίου, στον Άγιο Νικόλαο, ανοίγει για να υποδεχτεί τους πρώτους τυχερούς φιλοξενούμενους το Niko Seaside Resort MGallery, το δεύτερο ξενοδοχείο MGallery της Accor στην Ελλάδα.

Η εντυπωσιακή́ ξενοδοχειακή́ μονάδα συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική́ των ξενοδοχείων MGallery Collection με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αποπνέει το νησί́ της Κρήτης, συστήνοντας έναν μοναδικό́ adults-only, παραθαλάσσιο προορισμό́. Το Niko Seaside Resort MGallery δίνει νέο νόημα στις κλασικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί την ιδανική́ επιλογή́ για σύγχρονους ταξιδιώτες, οι οποίοι αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες σε ειδυλλιακούς προορισμούς.

Τι σημαίνει αυτό; Ας σας τα περιγράψω πιο αναλυτικά: σε μια μοναδική́ παραθαλάσσια τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, μόλις 10 λεπτά́ από́ το γραφικό́ κέντρο της πόλης και 50 λεπτά́ από́ το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το ξενοδοχείο έχει πανοραμική́ θέα στον κόλπο Μιραμπέλο. Ο επισκέπτης βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από́ τα ιστορικά́ αξιοθέατα του νησιού́, τη θρυλική́ λίμνη Βουλισμένη, καθώς και το κοσμοπολίτικο κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Μαθαίνω ότι το Niko Seaside Resort MGallery αποτελείται από́ 141 δωμάτια και σουίτες με private plunge pools με εντυπωσιακή́ θέα στα νερά́ της Μεσογείου και στην πόλη, συνδυάζοντας αρμονικά το νησιωτικό στιλ με τη σύγχρονη πολυτέλεια. Το κτήριο έχει προσφάτως ανακαινιστεί́ πλήρως και διακοσμητικά κυριαρχούν το ξύλο και το μάρμαρο. Παράλληλα, οι γκρι, πράσινες και μπλε αποχρώσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί αναδεικνύουν το ζεν του χώρου.

Niko Seaside Resort MGallery 02
Η εντυπωσιακή́ πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και το lounge με τις άνετες ξαπλώστρες προβάλουν εξίσου εντυπωσιακά το στοιχείο του νερού́, το «σήμα κατατεθέν» του Niko Seaside Resort MGallery. Φανταστείτε λίγο τις αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης που μπορεί να ζήσει κανείς εκεί με τη συντροφιά του, απολαμβάνοντας signature cocktails από́ το μπαρ του ξενοδοχείου κι έχοντας φόντο το Αιγαίο. Για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων τώρα, οι δημιουργικοί́ chefs των δύο εστιατορίων έχουν σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη γευστική́ εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει μια γαστρονομική́ περιήγηση στις γεύσεις της Κρήτης διανθισμένη με διεθνείς πινελιές

Όπως κάθε ξενοδοχείο της MGallery Collection φυσικά, έτσι και το Niko Seaside Resort διαθέτει ξεχωριστό́ χαρακτήρα και διηγείται την προσωπική του ιστορία μέσω του δικού́ του Iconic Object και της δικής του Memorable Moment. Το ξενοδοχείο μοιράζεται το πνεύμα της κρητικής φιλοξενίας υιοθετώντας ως Iconic Object την κρητική́ λύρα και ως Memorable Moment την επίσκεψη στη Σπιναλόγκα ένα νησί́ - ανοιχτό́ μουσείο με πλούσια ιστορία.

“Χαιρόμαστε πολύ́ που διευρύνουμε την παρουσία μας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην όμορφη Κρήτη, έναν από́ τους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς διεθνώς. Το δεύτερο ξενοδοχείο της MGallery θα ανοίξει τις πόρτες του αυτόν τον Απρίλιο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις μοναδικές ομορφιές του νησιού́. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Knossian Group και την Hines Group σε αυτή́ την πρώτη μας επαφή́ με την Κρήτη”, τόνισε η Cristina Ramos, COO Franchised Hotels Southern Europe, Accor.

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαντζαβινάτου, Director Asset Management, Hines Greece “Είναι ιδιαίτερη τιμή́ για εμάς να συνεργαζόμαστε με την Accor και την MGallery, δύο τόσο επιτυχημένα brands με διεθνή́ αναγνώριση και υψηλή́ τεχνογνωσία στον κλάδο φιλοξενίας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η λειτουργία του ξενοδοχείου και να καλωσορίσουμε σε αυτό́ τον επίγειο παράδεισο επισκέπτες από́ όλο τον κόσμο”.

Γιώτα Παναγιώτου
So Posh