Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
18.05.2022, 15:28

McDonald’s: H νέα brand καμπάνια με επίκεντρο τις αξίες της

McDonald’s: H νέα brand καμπάνια με επίκεντρο τις αξίες της

Η εικόνα της McDonald’s ως εργοδότης βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας brand καμπάνιας, εκφράζοντας τις αξίες και τη φιλοσοφία του brand, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης που προσφέρονται στα εστιατόρια McDonald’s, ενώ εστιάζει στις αξίες του brand, την αποδοχή και την ακεραιότητα.
Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, digital και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η McDonald’s και η Premier Capital Ελλάς (διαχειρίστρια των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα) αγκαλιάζουν ανθρώπους κάθε γένους ή φυλής, ηλικίας ή κοινωνικού υπόβαθρου. Περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι εκπαιδεύονται και εργάζονται στα 26 εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα. Πάνω από το 45% των επικεφαλής τμημάτων είναι γυναίκες, 13% προέρχεται από ξένη χώρα, ενώ 62% των εργαζόμενων είναι ηλικίας κάτω των 29 ετών. Όλοι έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης καθώς το 47% των θέσεων στα κεντρικά γραφεία καλύπτονται από εργαζομένους που προέρχονται από τα εστιατόρια. 
"Η McDonald’s είναι ένα από τα πιο φιλόξενα και δημοκρατικά brand στον κόσμο. Καθώς διαθέτει παγκόσμια παρουσία, η αποδοχή βρίσκεται στον πυρήνα της δράσης της, όσον αφορά στους ανθρώπους, το φαγητό και την κουλτούρα. Η ραχοκοκαλιά του brand είναι η δέσμευση σε ένα σύνολο βασικών αξιών, που ορίζουν την ταυτότητά του και τον τρόπο που λειτουργούν η επιχείρηση και τα εστιατόρια. Οι αξίες αυτές είναι η Εξυπηρέτηση, η Αποδοχή, η Ακεραιότητα, η Κοινότητα και η Οικογένεια (Serve, Inclusion, Integrity, Community and Family)".

Μπορείτε να δείτε την ταινία εδώ και να μάθετε περισσότερα για την καμπάνια εδώ.