Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
08.06.2022, 12:00

Νέο εστιατόριο για το Ergon House στην Νικήτη Χαλκιδικής

Νέο εστιατόριο για το Ergon House στην Νικήτη Χαλκιδικής

Ξεκίνησε την λειτουργία του το ERGON Beach House Nikiti, το νέο εγχείρημα των αδελφών Δούζη στην Νικήτη Χαλκιδικής, κάτι για το οποίο είχε γράψει το FnB Daily στις 24/1. Το εστιατόριο που δημιουργεί η Ergon Foods, θα λειτουργήσει στο πρώην, Camping Nikiti, σε 12 στρέμματα καταπράσινης έκτασης, που καταλήγουν στην παραλία.
Εκτός από το εστιατόριο, το Ergon Beach House Nikiti θα έχει γωνιά παντοπωλείου, υπαίθριο σινεμά, μπαράκι, food truck και άλλες ευκολίες, για τους επισκέπτες που θα θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους και να περάσουν τη μέρα τους σε ένα όμορφο περιβάλλον. Η εταιρεία σχεδιάζει να αξιοποιήσει στο σύνολό της την έκταση του παλιού κάμπινγκ, χωρίς όμως, για την ώρα, να έχει αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία.

Επέκταησ δικτύου 

Θυμίζουμε ότι, από τις αρχές της χρονιάς, η Ergon Foods επέκτεινε το δίκτυό της στην Κύπρο, ανοίγοντας το Ergon Deli & Cuisine στο εμπορικό κέντρο, ERA Apollon, της Λεμεσού. Θυμίζουμε ότι στο νησί λειτουργεί τρία ακόμα καταστήματα, στην Λευκωσία.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επέκτασής της στην Μέση Ανατολή, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο, Ergon House, στην Μ. Ανατολή και συγκεκριμένα, στην Ντόχα, ενώ ήδη, σχεδιάζει το επόμενο σημείο της στο Άμπου Ντάμπι. Τα εγκαίνια του καταστήματος ανακοίνωσε ο ίδιος ο founder και CEO της Ergon Foods, Θωμάς Δούζης, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ανοίξαμε και επίσημα το πρώτο μας κατάστημα στην Μ. Ανατολή. Κοιτάζοντας πίσω, αναλογιζόμενοι το πώς ξεκινήσαμε πριν από δέκα χρόνια, είμαστε πολύ υπερήφανοι που σερβίρουμε παραδοσιακά πιάτα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Θεσσαλονίκης, σε όλον τον κόσμο, προωθώντας παράλληλα, την αγάπη για τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική γαστρονομία".

Τα καταστήματα

Ελλάδα: 12
Αγγλία: 2
Βέλγιο: 1
Κατάρ: 1
Κύπρος: 4

Πλάνα ενίσχυσης του δικτύου

Η Διοίκηση της Ergon σχεδιάζει να ενισχύσει την παρουσία της σε αγορές, στις οποίες διαθέτει ήδη, καταστήματα, όπως είναι η Αγγλία, το Βέλγιο (Βρυξέλλες) και η Μέση Αντολή, ενώ εξετάζει και την επέκταση του concept της Ergon στην Ελλάδα, σε τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι η Κρήτη, η Πελοπόννησος και η Χαλκιδική. Παράλληλα, η εταιρεία στο β΄ εξάμηνο του 2022, σχεδιάζει να υλοποιήσει ένα νέο hospitality project στην Θεσσαλονίκη, ενώ εξακολουθεί να αναζητά κατάλληλα σημεία και στην πρωτεύουσα, δίνοντας έμφαση, μεταξύ άλλων, μακροπρόθεσμα, και στο κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πηγή: Μάκης Αποστόλου (FnB Daily)