Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.06.2022, 12:35

Τα Goody’s επιστρέφουν στην Κύπρο με αρχή την Λεμεσό

Τα Goody’s επιστρέφουν στην Κύπρο με αρχή την Λεμεσό

Επτά περίπου χρόνια μετά την αποχώρησή της από την Κύπρο, η Goody’s επιστρέφει στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily, με μικρή καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα – αφού ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε στο α’ τρίμηνο του έτους – προς τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο, Goody’s Burger House, στην Λεμεσό.
Για το κατάστημα, το οποίο θα βρίσκεται στην Λεωφόρο Νίκου Παττίχη 118, η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικού.Στα σχέδια της επενδυτικής ομάδας που έχει αναλάβει το master franchise, περιλαμβάνεται το άνοιγμα και ενός δεύτερου καταστήματος, στην Λευκωσία, ενώ το μακροπρόθεσμο πλάνο προβλέπει τη δημιουργία δικτύου 10 καταστημάτων τα επόμενα χρόνια, με στόχο την παγκυπριακή κάλυψη.

 Η επενδυτική ομάδα

Όπως είχε αναφέρει το FnB Daily από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η επενδυτική ομάδα που ανέλαβε το master franchise αποτελείται από τους:
• Ν. Παπαγεωργίου
• Π. Γαϊτανίδη
• Οικογένειες Χριστοδουλίδη και Μιχαηλίδη

goodys lem
Θυμίζουμε ότι, το πρώτο κατάστημα Goody’s στην Κύπρο είχε λειτουργήσει το 1997, ενώ μέχρι το 2015, οπότε και η αλυσίδα αποχώρησε από το νησί λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας που είχε την ευθύνη των εμπορικών σημάτων, λειτουργούσαν συνολικά πέντε εστιατόρια.
Η επιστροφή των Goody’s μετά από διάστημα απουσίας περίπου μιας επταετίας, είναι απόρροια δύο βασικών παραγόντων:

  • Της ανοδικής πορείας που καταγράφει ο τομέας της εστίασης στην Κύπρο, τόσο σε ό,τι αφορά το dine in, όσο και το take away/ delivery
  • Της δυναμικής επενδυτικής ομάδας που ανέλαβε το master franchise για τη χώρα, δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις για την επάνοδο της "αγαπημένης μάρκας των Κυπρίων", όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με βάση και τα πρώτα μηνύματα που τους έρχονται από εκατοντάδες καταναλωτές στα social media

Πηγή: Μάκης Αποστόλου (FnB Daily)