Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
08.06.2022, 16:45

CapsuleT: Αυξάνονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 5ο κύκλος επιτάχυνσης

CapsuleT: Αυξάνονται οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 5ο κύκλος επιτάχυνσης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται έως την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, οι αιτήσεις για τον 5ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator. Πρόκειται για το πρόγραμμα που έρχεται για να βοηθήσει τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό να εξελίξουν τις υπηρεσίες/προϊόντα τους και να λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Κύριος στόχος

Ο κύριος στόχος, είναι να προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση μέσα από το δωρεάν πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα, το οποίο ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές ανάγκες των startup και παράλληλα να δώσει πρακτικές ευκαιρίες εκπαίδευσης, διασύνδεσης με τον κλάδο – με ιδιοκτήτες, στελέχη και εκπροσώπους ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων – αλλά και χρήσιμα εργαλεία για το πώς μπορούν να αναβαθμιστούν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς.

Η διάρκεια του είναι 5 μήνες, διάστημα κατά το οποίο οι επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις – πέρα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα – μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τους χώρους γραφείων του επιταχυντή με δυνατότητα επέκτασης του διαστήματος χρήσης τους για επιπλέον 3 μήνες μετά τη λήξη του προγράμματος.

Η περίοδος αιτήσεων του 5ου κύκλου συνεχίζεται μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 23 Ιουνίου 2022. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά και υποχρεωτικά στην αγγλική γλώσσα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/en/Events/CapsuleTApplicationForm5thCycle αφού οι υποψήφιοι έχουν διαβάσει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.