Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.06.2022, 12:46

Τα σχέδια της Orilina Properties για χώρους εστίασης στο Ελληνικό

Τα σχέδια της Orilina Properties για χώρους εστίασης στο Ελληνικό

Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την Orilina Properties ORILINA ΑΕΕΑΠ σύναψε η Ελληνικό Μ.Α.Ε. (της Lamda Development), δυνάμει του οποίου τα μέρη θα εξετάσουν την απόκτηση από την πλευρά της Orilina Properties του δικαιώματος επιφανείας επί τμημάτων της Ζώνης Ανάπτυξης του Παράκτιου Μετώπου του Ελληνικού και ειδικότερα, επί γηπέδων, στην ευρύτερη περιοχή της μαρίνας του Αγίου Κοσμά.
Τα εν λόγω γήπεδα, με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 5.790 τ.μ., βρίσκονται ανάμεσα στον οικιστικό πύργο, Riviera Tower, και τον εμπορικό προορισμό του Riviera Galleria.
Εντός των γηπέδων αυτών, θα αναπτυχθούν από την Orilina Properties, αφενός κτίριο κατοικιών και λοιπών βοηθητικών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης αυτών (με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 4.565 τ.μ.), και αφετέρου κτίριο, που θα περιλαμβάνει χώρους εστίασης, αναψυχής, ευεξίας, εκδηλώσεων, καθώς και πώλησης συναφών προς την εστίαση προϊόντων (με δυνατότητα συνολικής δομήσιμης επιφάνειας μέχρι και 1.225 τ.μ.).
Η συνολική επένδυση από την Orilina Properties για την εν λόγω ανάπτυξη υπολογίζεται σε €70 εκατ. 

Εμπορική & Οικιστική ανάπτυξη

Πιο αναλυτικά, η εμπορική ανάπτυξη θα αποτελείται από

  • Private club με εκτεταμένες εγκαταστάσεις και state-of-the-art εστιατόρια
  • Kατάστημα λιανικής πώλησης κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών και
  • Mπαρ δίπλα στη μαρίνα, προσβάσιμο στο κοινό, με μεγάλη συλλογή κρασιών από όλο τον κόσμο

Η κύρια οικιστική ανάπτυξη θα αποτελείται από διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα, branded, που εξυπηρετούνται από το club, ενώ οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων Θα αποκτούν αυτόματα συνδρομή στο life club, προκειμένου να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα του club.

Σημειώνεται ότι, στα ακίνητα που έχει η εταιρεία στο χαρτοφυλάκιό της, φιλοξενούνται όμιλοι από τον κλάδο του F&B, μεταξύ των οποίων η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, η Green Cola και η Numil Hellas.

Πηγή: Μάκης Αποστόλου (FnB Daily)