Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
19.07.2022, 14:42

Νέο Hoocut στη Νέα Σμύρνη

Νέο Hoocut στη Νέα Σμύρνη

Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία 4 χρόνων το Hoocut, το πιο αγαπημένο "πρόχειρο" φαγητό της πόλης επεκτείνεται δυναμικά, καθώς δύο ολοκαίνουρια καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και σύντομα στο Περιστέρι έρχονται να συμπληρώσουν το flagship κατάστημα της πλ. Αγίας Ειρήνης.

Το καινοτόμο δημιούργημα των αδελφών Λιάκου, Κλεομένη Ζουρνατζή, Νίκου Καραθάνου και Περικλή Κοσκινά επαναπροσδιόρισε τόσο την ίδια την έννοια που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή το σουβλάκι όσο και τον τρόπο με τον οποίο το καταναλώνουμε.

Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησε ένα παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat, προκειμένου να πλαισιώσει ολιστικά το εγχείρημα που λέγεται αληθινό σουβλάκι. Η εμμονή τους στην ποιότητα, στην ισορροπία της γεύσης των πρωτογενών συστατικών, στη σωστή επεξεργασία του κρέατος, τους οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος, οι ποιοτικοί έλεγχοι του οποίου έχουν ανατεθεί στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το Metameat είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής κρέατος του Hoocut. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος ποιότητας, τεχνογνωσίας, ασφάλειας της πρώτης ύλης.