Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
07.10.2022, 14:47

Στην Agora Modiano μπαίνει η Tsakiris Family

Στην Agora Modiano μπαίνει η Tsakiris Family

Στην Agora Modiano μπαίνει η Tsakiris Family, ανοίγοντας στο ισόγειο ένα παραδοσιακό αυγοπωλείο, το "Αυγοπωλείον  Tsakiris Family», στο οποίο μπορεί να βρει κανείς αβγά ημέρας Νεοχωρούδας, την οικογένεια προϊόντων Le Petit Déjeuner και θα μπορεί να γευτεί συνταγές με βάση το αυγό και τα δημητριακά από τον executive chef Νίκο Ηλιάδη.

«Αυτό που θα προσπαθήσουμε να δείξουμε στους καταναλωτές είναι οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να γευτούν το αυγό μέσα από ιδιαίτερες συνταγές», αναφέρει στο Horeca Open ο CEO της επιχείρησης Παύλος Τσακίρης.

To menu θα περιλαμβάνει 8-10 συνταγές, όπως ομελέτες, πεινιρλί με αυγό, αυγοφέτες, στραπατσάδα, burger αυγού, bao bans και αλμυρά pancake με αυγό, οι οποίες θα ανανεώνονται συνεχώς, προκειμένου να παρουσιάζονται όλο και περισσότεροι τρόποι παραγωγής του αυγού.