Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.01.2023, 10:00

Goody’s Burger House - Everest - Flocafe - La Pasteria:Το franchise από το Α ως το Ω

Goody’s Burger House - Everest - Flocafe - La Pasteria:Το franchise από το Α ως το Ω

Αλλαγή λογότυπου, ανακαίνιση καταστημάτων, συνεργασίες με νέους επιχειρηματίες και ανανέωση των προϊόντων αποτελούν τους βασικούς άξονες της στρατηγικής ανάπτυξης της Everest για την επόμενη δεκαετία, όπως ανέφερε πρόσφατα ο CEO του Ομίλου Vivartia, Θανάσης Παπανικολάου.

Όμως ποια είναι η διαδικασία και τι απαιτείται ώστε ένας υποψήφιος franchisee να ανοίξει ένα κατάστημα Everest, Goody’s Burger House, Flocafe ή La Pasteria; Στα συγκεκριμένα ερωτήματα δίνει απαντήσεις ο Γιώργος Λεκκός, διευθυντής ανάπτυξης δικτύου του Ομίλου.

Ο ενδιαφερόμενος μετά από επικοινωνία βρίσκει ένα κατάστημα σε συνεργασία με το Τμήμα Ανάπτυξης που να έχει τις προδιαγραφές που απαιτούνται ανάλογα με το σήμα. Στη συνέχεια το κατάστημα εγκρίνεται από το Τεχνικό τμήμα, το Τμήμα Λειτουργίας και την επιτροπή Franchise για όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Αφού ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες υπογράφεται μεταξύ εταιρείας και franchisee Σύμβαση franchise. Στη συνέχεια ο franchisee με την υποστήριξη του Τεχνικού Τμήματος προβαίνει στον σχεδιασμό και κατασκευή του καταστήματος και σε συνεργασία με το Τμήμα Λειτουργίας αλλά και με όλα τα Τμήματα που εμπλέκονται, στην έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος.

Info - Data
Kόστος δημιουργίας καταστήματος
Everest: €100 χιλ. περίπου
Goody’s Burger House: €250 χιλ. περίπου
Flocafe: €150 χιλ. περίπου
La Pasteria: €260 χιλ. περίπου
Απαιτούμενη επιφάνεια
Everest ≈ 80 τ.μ.
Goody’s Burger House ≈ 200 τ.μ.
Flocafe: 150 τ.μ.
La Pasteria: 250 τ.μ

Σύμβαση Franchise

Διάρκεια σύμβασης - 10 έτη (ανανεώνεται αυτόματα με τη συναίνεση των συμβαλλομένων χωρίς επιπλέον απαιτούμενα entry fees)

Entry Fees

  • Everest: €15 χιλ.
  • Goody’s Burger House: €15 χιλ.
  • Flocafe: €10 χιλ.
  • La Pasteria: €20 χιλ.

Royalties Επί Του Τζίρου

  • 1ο έτος: 2%
  • 2ο έτος: 4%
  • 3ο έτος και στην υπόλοιπη διάρκεια:  6% (ανάλογα με την Περιφέρεια)