Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
08.02.2023, 09:30

K2B – Business empowerment by Kotsovolos: Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για ενδυνάμωση ξενοδοχείων & επιχειρήσεων εστίασης

K2B – Business empowerment by Kotsovolos:  Ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας για ενδυνάμωση ξενοδοχείων & επιχειρήσεων εστίασης

Στην έκθεση HoReCa, που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo,  συμμετέχει το Κ2Β - Business empowerment by Kotsovolos. 

Το Κ2Β παρέχει σύγχρονες, ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις και πάνω από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση του σύγχρονου επαγγελματία, ενώ το δίκτυο που διαθέτει, η εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, η αμεσότητα των παραδόσεων και το εύρος των προϊοντικών κωδικών το καθιστά τον καλύτερο technology partner και ένα άρτιο One Stop Shop για την ανάπτυξη της επιχείρησης που το εμπιστεύεται.

Κοντά στον επαγγελματία HoReCa

Στο περίπτερο, που θα βρίσκεται στο Hall 02, stand Α06-Β05, οι επαγγελματίες των κλάδων HoReCa μπορούν να βρουν:

  • Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχεία:
    • Σύστημα διαχείρισης ξενοδοχειακών τηλεοράσεων "Hoteltv 2 Serve": για προσωποποιημένο περιεχόμενο στις τηλεοράσεις των δωματίων του ξενοδοχείου.
    • Σύστημα διασφάλιση ποιότητας αέρα "Air 2 Breathe": για καθαρή ατμόσφαιρα στους χώρους επίσκεψης των πελατών.
    • Λύσεις Smart Room: Έξυπνες συσκευές για τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας, πλήρως διαχειριζόμενες από κινητό ή tablet, για μια προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής.
    • Ψηφιακή σήμανση "Signage 2 Display": μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου και οθονών για την προώθηση προϊόντων της επιχείρησης.
    • Σύστημα αυτόματης παραγγελιοληψίας "ORDERS 2 AUTOMATE": Βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας, δημιουργώντας ένα νέο, ανεξάρτητο σημείο πώλησης στην επιχείρησή σας.
    • Ηλεκτρονικές ετικέτες “E-Labels 2 Inform”: ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και προβολής πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει η επιχείρηση σας.
    • Υπηρεσία Διαχείρισης Μουσικής "Sound 2 Impress": Δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής χωρίς δικαιώματα καθώς και στοχευμένων διαφημιστικών μηνυμάτων στην επιχείρησή σας.Υπηρεσία Καταμέτρησης Επισκεψιμότητας: για την καταγραφή του αριθμού των επισκεπτών της επιχείρησης σας.
  • Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας
  • Την ειδικευμένη ομάδα Κ2Β, η οποία σε όλη την διάρκεια της έκθεσης προτείνει τις καλύτερες λύσεις και προϊόντα για την κάλυψη κάθε ανάγκης της επιχείρησής σας.

 

Γιατί να επιλέξει ο επαγγελματίας  το Κ2Β - Business empowerment by Kotsovolos

Η υψηλή τεχνογνωσία στην ανεύρεση λύσεων, με σκοπό την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης της επιχείρησης, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω εξειδικευμένων συμβούλων και οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής για τις ανάγκες που έχει η επιχείρηση είναι αυτό που κάνει το Κ2Β της Κωτσόβολος να ξεχωρίζει. Ειδικότερα, το Κ2Β - Business empowerment by Kotsovolos διαθέτει: 

  • 18 Κ2Β Spots σε Ελλάδα και Κύπρο 
  • εξιδεικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών για ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας το Κ2Β
  • ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β,  παρέχοντας την δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου b2b.kotsovolos.gr
  • ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B: με περισσότερους από 100 Call Agents για άμεση εξυπηρέτηση (210 28 99 800), οι επιχειρήσεις ποτέ δεν είχαν καλύτερο συνεργάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το απόλυτο "One Stop Shop" στο Hall 2, θέση Α06-Β05 στην έκθεση HORECA ή επισκεφθείτε το b2b.kotsovolos.gr

Ειδική τηλεφωνική γραμμή για πελάτες B2B: 210 28 99 800