Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.02.2023, 15:13

Ikea: Παρουσιάζει το Ikea For Business – Νέες υπηρεσίες για τους επαγγελματίες

Ikea: Παρουσιάζει το Ikea For Business – Νέες υπηρεσίες για τους επαγγελματίες

Νέες υπηρεσίες που απευθύνονται σε επαγγελματίες, που στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρουσιάζει στην HORECA 2023 η ΙΚΕΑ.
Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Περδικάρης, New Business Executive της εταιρείας, η IKEA συμμετέχει στην HORECA εδώ και δέκα χρόνια, εστιάζοντας στην παροχή περισσότερων υπηρεσιών στον επαγγελματία, ειδικά στον κλάδο της φιλοξενίας. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η εταιρεία έχει συστήσει συγκεκριμένα τμήματα μέσα στα καταστήματα, που εξυπηρετούν επαγγελματίες, ενώ οι πελάτες εξυπηρετούνται και από απόσταση.
Επιπλέον, παρέχει καλύτερα προνόμια, που έχουν να κάνουν με καλύτερες τιμές και προσφορές σε επίπεδο παραγγελίας.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Στη φετινή HORECA, η IKEA λάνσαρε το νέο πρόγραμμα πιστότητας αποκλειστικά για επαγγελματίες, το Ikea For Business, το οποίο διαφοροποιείται από το Ikea Family, καθώς αφορά αποκλειστικά έκδοση τιμολογίων. Πρόκειται για ένα ανταποδοτικό σύστημα που εξασφαλίζει καλύτερες προσφορές στους επαγγελματίες.
  • Επίσης, λανσάρει και μια νέα υπηρεσία παροχής συμβουλών σχεδίασης αποκλειστικά για επαγγελματίες. Ειδικότερα, η εταιρεία μπορεί να σχεδιάσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με τη μορφή που θέλει ο πελάτης, ανάλογα με τις ανάγκες του.
  • Τέλος, εισήγαγε φέτος και το “Δάνειο στη Στιγμή”, που προς το παρόν απευθύνεται μόνο σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις, ενώ σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμο και για νομικά πρόσωπα και μεγάλες εταιρείες.

Στο περίπτερο της IKEA, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει τέσσερις διαφορετικές προτάσεις για δωμάτιο boutique ξενοδοχείου με δύο style group, καθώς και έναν outdoor χώρο και μία πρόταση για lobby ξενοδοχείου.



Σύμφωνα με τον κ. Περδικάρη, ο κλάδος του hospitality αντιστοιχεί περίπου στο 30% των συνολικών πωλήσεων στο κομμάτι των τιμολογίων, από το οποίο το 75% αφορά ξενοδοχεία και το 25% εστιατόρια-καφέ.
Στο κομμάτι του τιμολογίου, ένα μεγάλο κομμάτι της ΙΚΕΑ αφορά επίσης γραφειακούς και retail χώρους.
Όπως δήλωσε ο κ. Περδικάρης, το Ikea for Business αποτελεί μεγάλο βήμα για την εταιρεία, μέσα από το οποίο θα προσπαθήσει να προσεγγίσει με ειδικές κλαδικές προσφορές τους πελάτες της.
Όπως τόνισε, το συγκεκριμένο loyalty πρόγραμμα πρόκειται για “μεγάλο στοίχημα”, πάνω στο οποίο θα προστεθούν και άλλες υπηρεσίες, κυρίως digital εφαρμογές και λύσεις, με στόχο τη διευκόλυνση του τρόπου παραγγελιών και παραλαβών για τους πελάτες.
Υπενθυμίζεται ότι στα άμεσα πλάνα της εταιρείας βρίσκονται 3 νέα φυσικά καταστήματα: στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στο νέο εμπορικό πάρκο που θα αναπτυχθεί στο Ελληνικό, με τα δύο πρώτα να έρχονται να καλύψουν ένα μεγάλο κενό που είχε η εταιρεία σε αυτές τις περιφέρειες.
Επίσης, θα υπάρξει μια μετακίνηση του καταστήματος της Κομοτηνής στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου.