Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.02.2023, 13:20

DIWA: Ο πρώτος ψηφιακός μαυροπίνακας στην ARTOZA 2023

DIWA: Ο πρώτος ψηφιακός μαυροπίνακας στην ARTOZA 2023

Στην έκθεση Artoza 2023 θα βρίσκεται το Diwa, (Hall2 Stand C10a) ο πρώτος ψηφιακός μαυροπίνακας προβολής. To Viewneo Diwa, τον νέο ψηφιακό… μαυροπίνακα της Adversign Media, που επιτρέπει σε μια επιχείρηση HoReCa, να προβάλλει στα τραπέζια της προσφορές, διαφημίσεις ή QR codes, για πληρωμές και digital menu, φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η Notice Content and Services. 

Καινοτόμα e-paper οθόνη

Πρόκειται για μια καινοτόμα e-paper οθόνη, η διαχείριση της οποία, μπορεί να γίνει μέσω της cloud εφαρμογής της Adversign Media και, χάρη σε αυτήν την σύνδεση, ο επαγγελματίας του κλάδου HoReCa, που την διαχειρίζεται, μπορεί να αλλάζει το μήνυμα που θέλει ή να προγραμματίζει το περιεχόμενο που επιθυμεί να προβάλει στην επιχείρησή του από οπουδήποτε και εάν βρίσκεται. Συγκεκριμένα, το Viewneo Diwa, μπορεί εύκολα και γρήγορα να προβάλλει διαφημίσεις ή προσφορές, να συνδεθεί στο εσωτερικό σύστημα της επιχείρησης και να αλλάζει αυτόματα το περιεχόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Cloud

Για να ολοκληρωθεί μια αλλαγή, ο διαχειριστής δεν χρειάζεται να βρίσκεται στο μέρος όπου είναι η επιχείρηση και να συνδεθεί στην ίδια σύνδεση Wi Fi, με την οποία είναι συνδεδεμένο το Viewneo Diwa. Μπορεί να διαχειριστεί πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, μέσω του cloud της Adversign Media. Αυτό σημαίνει ότι, μέσω του cloud, ο διαχειριστής, μπορεί να αλλάξει το μήνυμα από την Αθήνα, από την Βραζιλία, από τις ΗΠΑ, από οπουδήποτε στον κόσμο.  Στην περίπτωση που μια επιχείρηση HoReCa διαθέτει πολλές οθόνες τέτοιου τύπου ο διαχειριστής, πολύ απλά και εύκολα, δημιουργεί την προσφορά που θέλει να επικοινωνήσει στην εφαρμογή του και στη συνέχεια, δίνει εντολή να προβληθεί αυτό το περιεχόμενο, σε όλες τις συσκευές σε αυτήν την τοποθεσία. Η συσκευή ελέγχει κάθε 5’, εάν υπάρχει νέο περιεχόμενο, εάν ναι, το κατεβάζει απευθείας και το εμφανίζει στην οθόνη. 

Έως και 45 ημέρες η διάρκεια της εταιρείας

Το Viewneo Diwa λειτουργεί με μπαταρία, η οποία διαρκεί έως και 45 ημέρες και έτσι η χρήση του, δεν χρειάζεται καθόλου καλώδια ή βύσματα. Η αγορά του Viewneo Diwa δεν προϋποθέτει τέλος συνδρομής ή οποιουδήποτε τύπου πρόσθετες χρεώσεις για την εφαρμογή ή για το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Είναι μια one time επένδυση για το hardware της κάθε επιχείρησης που θα το επιλέξει.

 Το Viewneo Diwa διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Notice Content and Services. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2103634061.