Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28.07.2023, 15:49

Το Olvos Porto Heli ανοίγει τις πύλες του

Το Olvos Porto Heli ανοίγει τις πύλες του

Στο Πόρτο Χέλι, το ολοκαίνουργιο Olvos Porto Heli, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality, ετοιμάζεται να υποδεχτεί φέτος για πρώτη φορά τους επισκέπτες, στις τέσσερις πολυτελείς βίλες. Οι τέσσερις βίλες των 150τ.μ,. Anthos, Amethystica, Porphyra και Teria, διαθέτουν 4 δωμάτια, υπερσύγχρονες ανέσεις, ιδιωτικές πισίνες, χαμάμ ή υδρομασάζ και υπέροχη θέα στα καταγάλανα νερά του Αργολικού Κόλπου.
Στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται private chef και butler services, εξασφαλίζοντας την άνεση των επισκεπτών, ενώ με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας του Olvos Porto Heli, έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν με τις υπηρεσίες ομορφιάς και wellness που παρέχονται εντός των βιλών, ή να οργανώσουν μια εκδρομή σε κοντινούς προορισμούς, από τις πανέμορφες Σπέτσες, και την Μονεμβασιά, μέχρι τους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών και της Επιδαύρου.
Το Olvos Luxury Suites & Villas Brand δημιουργήθηκε από την SWOT Hospitality το 2020, υπογράφοντας το πρώτο πολυτελές boutique hotel σουιτών στην Οία της Σαντορίνης με εντυπωσιακή θέα στην Καλντέρα, το Olvos Luxury Suites. Σύντομα αναμένεται να προστεθούν και νέα boutique ξενοδοχεία και βίλες σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.