Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11.09.2023, 18:24

Notice Content and Services - ΣΕΕΤ: Πρωτοβουλία για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στην Θεσσαλία

Notice Content and Services - ΣΕΕΤ: Πρωτοβουλία για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στην Θεσσαλία

Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων (ΣΕΕΤ) αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αποστολή νερού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη στις πληγείσες από τις πλημμύρες και τις έντονες βροχοπτώσεις περιοχές.
Για τον σκοπό αυτό, καλεί τα μέλη του ΣΕΕΤ, αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων εντός και εκτός του κλάδου Τροφίμων και Ποτών να συμμετέχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Η δράση γίνεται με την υποστήριξη και τη συνεργασία της Notice Content and Services.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Σακελλαρίδη, 210 3634061, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Μαγδαληνή Αράπη, 210 3211151, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.