Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
11.09.2023, 18:29

Νέο Delifish by Trizoni στην Αγορά Μοδιάνο - Στόχος τα 60 σημεία

Νέο Delifish by Trizoni στην Αγορά Μοδιάνο - Στόχος τα 60 σημεία

Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος Trizoni με την είσοδό του στην Αγορά Μοδιάνο. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, "ενταγμένη στο ξεκάθαρο concept της new age ψαροφαγίας, η αυθεντική προσέγγιση τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips, όσο και σε συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado, δημιουργεί ένα γευστικό περίβλημα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης στο κέντρο της πόλης, εντός της πιο ζωντανής γωνιάς της Αγοράς Μοδιάνο".

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΨΑΡΟΦΑΓΙΑΣ
"Το νέο concept του Ομίλου μας, αναπτύσσεται με διάθεση να προσεγγίσουμε την υγιεινή διατροφή ψαροφαγίας και να εκπαιδεύσουμε τον καταναλωτή στο υγιεινό casual dining street food λανσάροντας - για πρώτη φορά στην Ελλάδα - καινούργιες θαλασσινές γεύσεις και γαστρονομικές επιλογές. Στόχος μας είναι, εφόσον υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες, το concept ν΄ αναπτυχθεί με τη δημιουργία 60 σημείων πανελλαδικά, ιδιόκτητων κατά 50% ενώ θα δώσουμε ευκαιρίες και σε νέους επιχειρηματίες να μπουν στην ομάδα μας, καλύπτοντας το υπόλοιπο 50% με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising)", υπογραμμίζει η διοίκηση της εταιρείας.