Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.09.2023, 17:17

Όμιλος Pax Hospitality: Αναζητά ακίνητα για τα Pax Burgers

Όμιλος Pax Hospitality: Αναζητά ακίνητα για τα Pax Burgers

Σε αναζήτηση χώρου για να αναπτύξει στην Ελλάδα το brand  Pax Burgers βρίσκεται ο Όμιλος Pax Hospitality της οικογένειας Ξενόπουλου και του Νίκου Νέγκα, όπως διαβάζουμε ότι ανέφερε στο FnB Daily ο CEO των TGI Fridays στην Ελλάδα, Νίκος Νέγκας. Ο ίδιος προσθέτει πως επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια για νέα καταστήματα, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Lamda Development για να στεγαστούν τα Fridays στο Ελληνικό, επιβεβαιώνοντας παλιότερο ρεπορτάζ του FnB Daily (29/6). Πρόκειται για μια κίνηση που εκτιμάται πως θα φέρει σημαντικά έσοδα στον Όμιλο, ο οποίος βλέπει τα οικονομικά του μεγέθη να ενισχύονται. 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του FnB Daily, τα Fridays καταγράφουν συνεχώς αυξητικές τάσεις στα έσοδά τους, με την ανάκαμψη μετά την πανδημική κρίση να είναι πλήρης. Για φέτος αναμένονται σημαντική αύξηση τζίρου και κερδών. 
Η διοίκηση της εταιρείας είναι ωστόσο επιφυλακτική για το μέλλον. Και αυτό γιατί οι τιμές πρώτων υλών συνεχίζουν να αυξάνονται. Τα υψηλά κόστη ροκανίζουν τα περιθώρια κέρδους και όπως αναφέρει ο κ. Νέγκας "το κόστος συνεχίζει να αυξάνεται". Στο τραπέζι, εκτός από την αύξηση της τιμής των τροφίμων, η εταιρεία έχει να αντιμετωπίσει την αύξηση της τιμής ενέργειας. Πράγματι, διεθνώς οι τιμές αυξάνονται. Στις αγορές τροφίμων το σιτάρι, το ρύζι, το χοιρινό και το ελαιόλαδο καταγράφουν ράλι, κάτι που οφείλεται στον πληθωρισμό και στις κλιματολογικές συνθήκες. 
Ο κ. Νέγκας έχει μπει και στην εταιρεία που αναπτύσσει την αλυσίδα μεξικάνικου φαγητού, Ancho. To δίκτυο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναπτύσσεται και πλέον έχει φτάσει τα έξι καταστήματα. Στόχος είναι η ενίσχυση των μεριδίων στην αγορά και το άνοιγμα νέων καταστημάτων 
Πρόσφατα τα TGI Fridays ανέθεσαν στην Warply τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση του νέου προγράμματος επιβράβευσης πελατών Fridays Club. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα loyalty που προσφέρει επιβράβευση και προνόμια στα μέλη του κάθε φορά που επισκέπτονται το αγαπημένο τους κατάστημα TGI Fridays σε όλη την Ελλάδα. Το νέο πρόγραμμα λανσαρίστηκε μαζί με την καινούργια εφαρμογή για κινητά, Fridays Club, και έχει ήδη πάνω από 120.000 χρήστες.

Νικόλας Ταμπακόπουλος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.