Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.04.2024, 18:15

Ο/PURIST: Ολοκληρώθηκε ο τελικός Quest - Cocktail Competition 2024

Ο/PURIST: Ολοκληρώθηκε ο τελικός Quest - Cocktail Competition 2024

Μέσα από έναν δημιουργικό διαγωνισμό cocktail, το O/Purist προσκάλεσε τους καλύτερους bartenders να δημιουργήσουν συνταγές cocktails στις οποίες θα αναδεικνύεται ο βοτανικός χαρακτήρας ενός ή παραπάνω εκ των 14 φρούτων και μπαχαρικών που εμπεριέχονται στη συνταγή του O/Purist.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο τελικός διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας, στο bar "Λοκάλι", τη Δευτέρα 15 Απριλίου με κριτική επιτροπή τους:

  • Μάρφη Μπαλή (συνδημιουργός του O/Purist & συνιδιοκτήτρια του bar Upupa Epops)
  • Δημήτρης Κιάκος (συνδημιουργός του O/Purist και συνιδιοκτήτης του bar το Λοκάλι και το μόνο μέλος, μη Ευρωπαίος του Gin Guilt )
  • Γιάννης Πετρής (συνδημιουργός του O/Purist και ιδιοκτήτης του Tiki Bar Athens )
  • Ντένη Καλλιβωκά (δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο Food & Drink, συν-εκδότρια του Diffords Guide Greece)
  • Στο mystery challenge την κριτική επιτροπή συμπλήρωσε ο Θοδωρής Πύριλλος (συνδημιουργός του O/Purist,bar instructor στο FogCutters)

ΦΙΝΑΛΙΣΤ
Οι 10 φιναλίστ: Μαρία Νίσσαν, Νικόλας Σωτηρόπουλος, Αλεξάντερ Γεωργοτάς, Χριστόφορος Γερασιμάτος, Σωτήρης Πιέρρος, Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Βασίλειος Φωτιάδης, Στυλιανός Βλάχος, Ευάγγελος Τσομπάνης, Φωτεινή Ραμνιώτη, διεκδίκησαν επάξια τη νίκη φτιάχνοντας εντυπωσιακά cocktails με O/purist.

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Γερασιμάτος με το cocktail "Greek & Tonic", ο οποίος θα ταξιδέψει στο Bar Convent του Βερολίνου από τις 14 έως τις 16 Oκτωβρίου 2024.