Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.05.2021, 15:49

Στην ενίσχυση του HoReCa επενδύει ο Όμιλος Εστίασης Vivartia

Στην ενίσχυση του HoReCa επενδύει ο Όμιλος Εστίασης Vivartia

Στο πλαίσιο του ανοίγματος του τουρισμού, ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων, το οποίο αφορά στη δημιουργία νέων σημείων σε τρία ανακαινισμένα αεροδρόμια της Fraport, καθώς και στους δύο ανανεωμένους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της περιοχής του Σχηματαρίου.

Τοποθέτηση και νέων concept

Εκτός από τα σήματα του Ομίλου, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση αρκετών νέων concepts. Από προτάσεις mainstream καφέ και trendy snacking, μέχρι πολυτελή εστιατόρια και ατμοσφαιρικά μπαρ, τα concepts σχεδιάζονται από τους ειδικούς του Ομίλου σύμφωνα με το προφίλ των επισκεπτών του κάθε χώρου, ενώ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και εύρος προϊοντικών κατηγοριών ώστε να καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ώρες της ημέρας.
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των νέων σημείων του Ομίλου στα αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Σαντορίνης και Μυκόνου.
Με την ολοκλήρωση των εν λόγω έργων, ο Όμιλος θα λειτουργεί

-συνολικά 24 διαφορετικά concepts στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, θα διαθέτει 48 σημεία σε Αεροδρόμια
-76 σημεία σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών
-126 σημεία σε επιβατικά Πλοία.

Τα concept σε Θεσσαλονίκη - Μύκονο - Σαντορίνη

Στο νέο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος θα λειτουργήσει 5 διαφορετικά concepts. Εκτός από το Flocafé Espresso Room, παρουσιάζει το νέο Pasteria del Mondo.
Στο Μακεδονία θα λειτουργήσει και το ιταλικό Bistro dei Cavalieri, όπως επίσης και τα νέα concepts Fabrica και Seed & Nuts, τα οποία προσφέρουν bakery συνταγές και υγιεινά snacks αντίστοιχα.
Για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, ο Όμιλος έχει σχεδιάσει το νέο luxury resto-bar El Pelicano, με το concept να είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ιδιαίτερο σχεδιαστικό ύφος του εξωτερικού χώρου του αεροδρομίου, το οποίο θυμίζει περιστερώνα.
Στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης παρουσιάζονται δύο νέα concepts, το μοντέρνο resto-bar Bonheur και το ατμοσφαιρικό cocktail restaurant Caldera.

Αναβάθμιση Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών

Οι δύο Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Νέας Οδού στην περιοχή του Σχηματαρίου, έχουν προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση και αναβαθμίζονται.
Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Λαμία, ο σταθμός φιλοξενεί ένα πλήρως ανακαινισμένο everest, το concept Ελληνικής κουζίνας Herbs & Olives και το ιταλικό concept snacking & καφέ Forno Luca, το οποίο ο Όμιλος έχει ήδη τοποθετήσει σε κάποια αεροδρόμια.
Στο ρεύμα προς Αθήνα, στον σταθμό που αναμένεται να λειτουργήσει ξανά εντός του Ιουνίου, θα μπορεί κανείς να βρει ένα εντελώς καινούριο Goody’s Burger House και τη νέα πρόταση του Ομίλου στην κατηγορία boulangerie, το Grain de Blé.

Κρατήθηκε στην πανδημία ο όμιλος 

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο χρόνο ο Όμιλος, παρά την πανδημία, επικεντρώθηκε στη διαρκή προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας της εταιρίας, των παραγωγικών μονάδων και κυρίως των σημείων του στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κρατήσει σε λειτουργία σχεδόν το σύνολο των σημείων των αλυσίδων Goody’s Burger House και everest, ενώ διασφάλισε και τη λειτουργία των La Pasteria μέσω της εισαγωγής της υπηρεσίας delivery. Παράλληλα, επίσπευσε τη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού.

ceo2

"Είμαστε βέβαιοι ότι ο τουρισμός θα συνεισφέρει σημαντικά στη συνολική πορεία ανάκαμψης της Χώρας μας και, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής εμπειρίας, δηλώνουμε το παρών σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Η δική μας συμβολή είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που έχουν πάντα στο επίκεντρο την ικανοποίηση και την ασφάλεια των πελατών μας", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Τσουκάλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia.