Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.09.2021, 16:28

ΣΚΕΑΝΑ: Οι επιχειρηματίες εστίασης της Αχαϊας αντιδρούν στα μέτρα

ΣΚΕΑΝΑ: Οι επιχειρηματίες εστίασης της Αχαϊας αντιδρούν στα μέτρα

Την έντονη αντίδρασή του απέναντι στα νέα περιοριστικά μέτρα εξέφρασε ο Σύλλογος Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Ο ΣΚΕΑΝΑ από την αρχή της πανδημίας προασπίστηκε την δημόσια υγεία και στήριξε με απόλυτη ευθύνη όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προτρέποντας τα μέλη του με συνεχείς ανακοινώσεις και συστάσεις για την απαρέγκλιτη τήρησή τους. Στήριξε με δηλώσεις του τους εμβολιασμούς. Ήρθε η ώρα όμως να πληρώσει άλλος τις ελλείψεις του συστήματος υγείας και όχι η εστίαση. Ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση να λειτουργήσει υπεύθυνα και να δώσει μια μόνιμη λύση. Τα συνεχή lockdown δεν είναι λύση".

10956398 463873667121577 4877207688102200546 n

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα καλέσει τα μέλη του, στο πρώτο υπαίθριο «ανεξέλεγκτο» πάρτυ που θα γίνει, με την ανοχή της πολιτείας, πρώτον στην συμμετοχή τους σε αυτό, με πανό "Η εστίαση πεθαίνει» και δεύτερον στην κανονική λειτουργία των μαγαζιών από την επόμενη μέρα (μουσική και ελεύθερο ωράριο) λειτουργώντας πάντα συντεταγμένα και με τα προβλεπόμενα μέτρα".