Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.09.2021, 09:00

Προς νέο σχέδιο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε κλειστούς χώρους στην εστίαση

Προς νέο σχέδιο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε κλειστούς χώρους στην εστίαση

Νέο σχέδιο φαίνεται πως επεξεργάζονται στην κυβέρνηση καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για έλεγχο ταυτότητας, μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε κλειστούς χώρους στην εστίαση.

Πρόκειται για ένα σχέδιο ελέγχου ταυτοπροσωπίας για τους κλειστούς χώρους εστίασης, το οποίο φαίνεται πως επεξεργάζονται στην κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να τηρηθούν όσο γίνεται πιο αυστηρά τα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας του κορονοϊού

Στην κυβέρνηση επικρατούν σκέψεις για επιβολή εισόδου στους κλειστούς χώρους εστίασης με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού αλλά και ταυτότητας προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εισόδου ανεμβολίαστων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής».

Αυτή τη στιγμή το ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί δεν αναφέρεται σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Αυτό θα γίνει καθώς το φθινόπωρο είναι εδώ και οι συνθήκες εξάπλωσης του κορονοϊού, λόγω των συγκεντρώσεων σε κλειστούς χώρους, γίνονται πιο ιδανικές, ενώ είναι προφανές ότι οι επιστήμονες φοβούνται και τα σχολεία.