Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17.01.2022, 18:00

McDonalds Κύπρου: Ένα νέο κατάστημα και δύο ανακαινίσεις ετοιμάζει το 2022

McDonalds Κύπρου: Ένα νέο κατάστημα και δύο ανακαινίσεις ετοιμάζει το 2022

Ακόμα ένα κατάστημα σχεδιάζει να προσθέσει στο δίκτυο της η McDonald’s™ Κύπρου μέχρι τέλος του 2022, όπως αναφέρει στο horecaopen.com η Kατερίνα Ανδρέου, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εστιατορίων McDonald’s Κύπρου.
Το νέο εστιατόριο, που θα περιλαμβάνει παιχνιδότοπο και τις υπηρεσίες Table Service, Drive-Thru και McCafé®, θα είναι το 23ο θα βρίσκεται στην Ανθούπολη Λευκωσίας και το άνοιγμά του προγραμματίζεται για τέλος της χρονιάς.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Επιπλέον, τη νέα χρονιά, η αλυσίδα σχεδιάζει να προβεί σε ανακαινίσεις δύο καταστημάτων στο εστιατόριο στην Λεωφόρο Μακαρίου, στην Λεμεσό, και στο εστιατόριο στις Φοινικούδες. “Η ανακαίνιση στις Φοινικούδες εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών μας για τα 25 χρόνια παρουσίας μας στην κυπριακή αγορά, αφού αυτό το εστιατόριο ήταν το πρώτο που άνοιξε τον Ιούνιο του 1997”.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ONLINE ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Από τα τέλη του 2021 ξεκίνησε και η νέα υπηρεσία παραγγελίας, Mobile Order & Pay (MOP), που δίνει τη δυνατότητα προ-παραγγελίας και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, αλλά και την επιλογή του τρόπου παραλαβής εύκολα και γρήγορα, είτε από Drive-Thru, Front Counter ή Τable Service.  
Μάλιστα, τόσο σε νέο κατάστημα, που ετοιμάζει στην Ανθούπολη, όσο και στα δύο που θα ανακαινιστούν, οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας, Mobile Order & Pay (MOP), μέσω της εφαρμογής McDonald’s.
"Το 70% των παραγγελιών της υπηρεσίας delivery γίνεται διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής McDelivery Cyprus και Foody, αλλά και της ιστοσελίδας μας, www.mcdelivery.com.cy. Η εφαρμογή McDonald’s προσφέρει καθημερινά νέες και αποκλειστικές προσφορές, εύκολο τρόπο εξαργύρωσής τους και δώρα μέσα από διασκεδαστικούς διαγωνισμούς”, εξηγεί η κα. Ανδρέου.

ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ McDELIVERY
Μεγάλη απήχηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας είχε, σύμφωνα με την ίδια, η υπηρεσία McDelivery, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, “εκτοξεύθηκε και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου (και μετά το τέλος της πανδημίας)”.
“Η αγορά HοREcA πρέπει να διαθέτει υπηρεσία Delivery, αλλά και κυρίως για να διευκολύνει τους καταναλωτές, έτσι ώστε να απολαμβάνουν καθημερινά και οποιαδήποτε ώρα θέλουν τις αγαπημένες τους γεύσεις”.

ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2021
Σε ό,τι αφορά την πορεία της αλυσίδας το 2021, η κα. Ανδρέου αναφέρει ότι η χρονιά έκλεισε, “καλύτερα από το αναμενόμενο. Ο κόσμος απέδειξε ότι μας εμπιστεύεται, καθότι είναι γνωστό ότι τηρούμε, ανελλιπώς, υψηλού επιπέδου προδιαγραφές σε θέμα υγείας και σε ασφάλειας”.

HORECA POST COVID
Όσον αφορά στο πώς θα διαμορφωθεί η αγορά HoReCa μετά το τέλος της πανδημίας, η ίδια τονίζει ότι επιβάλλεται να επιστρέψει πιο δυνατή και να θέσει, κυρίως, νέους στόχους για αλλαγή, ανάπτυξη, εξέλιξη και ανανέωση. 
"Όλοι παρατηρούμε ότι η καταναλωτική συμπεριφορά αλλάζει διαρκώς και με γοργούς ρυθμούς. Γι’ αυτόν το λόγο, εκτός από την υπηρεσία delivery, που πρέπει να προσφέρεται από όλες τις επιχειρήσεις του τομέα εστίασης, οι επαγγελματίες του κλάδου χρειάζεται να επικεντρωθούν -σε μεγαλύτερο πλέον βαθμό- και σε θέματα στρατηγικών μάρκετινγκ, κατάρτισης προσωπικού και εξυπηρέτησης πελατών. Με άλλα λόγια, τίποτα δεν πρέπει να βγαίνει έξω από την ατζέντα των στρατηγικών εξέλιξης και ανάπτυξης κάθε εταιρείας και σε όλα πρέπει να δίνεται μέγιστη προσοχή και βαρύτητα”.

Στέλλα Αυγουστάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.