Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.01.2022, 12:00

Η νέα κίνηση της Del Taco

Η νέα κίνηση της Del Taco

Η Del Taco Restaurants, Inc. ξεκίνησε τη λειτουργία του νέου τύπου καταστημάτων της. Το πρωτότυπο Fresh Flex διαθέτει πιο μοντέρνα εμφάνιση και διπλές λωρίδες οδήγησης, με μια αποκλειστική λωρίδα για παραγγελίες από κινητά.

Το νέο κατάστημα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως εφαρμογές για κινητά και ντουλάπια παραλαβής τρίτων με δυνατότητες κωδικού QR, διπλές λωρίδες οδήγησης και καθορισμένους χώρους στάθμευσης για τους πελάτες, που θέλουν να παρκάρουν και να φάνε στο εστιατόριο.

"Η ευελιξία είναι ένας μεγάλος μοχλός για την επιτάχυνση της ανάπτυξης στη Del Taco μέσω του franchising", δήλωσε ο John Cappasola, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Del Taco.

Με το λανσάρισμα του νέου πρωτοτύπου Fresh Flex, η Del Taco υπέγραψε εννέα νέες συμφωνίες franchise πολλαπλών μονάδων για 68 νέα εστιατόρια σε 10 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων της Φλόριντα, της Τζόρτζια, της Βόρειας Καρολίνας και της Βιρτζίνια.