Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.01.2022, 12:00

Η McDonald's επεκτείνει τη δοκιμή του McPlant σε 600 μονάδες

Η McDonald's επεκτείνει τη δοκιμή του McPlant σε 600 μονάδες

Η McDonald's θα επεκτείνει τη δοκιμή του burger McPlant σε περίπου 600 καταστήματα, σύμφωνα με το CNBC. Η κυκλοφορία των burger με βάση τα φυτά θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου, μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή σε οκτώ μονάδες πέρυσι.

Η δοκιμή αναμένεται να κρίνει την απόφαση της εταιρείας για μια ολοκληρωτική διάθεση, αν και αυτό δεν θα συμβεί πιθανότατα μέχρι το 2023, λόγω του μεγέθους της McDonald's, υποστηρίζει η BTIG.

Το McPlant είχε εξαιρετικά καλή απόδοση στις τρέχουσες πιλοτικές του τοποθεσίες και αντιμετώπισε περιορισμένες επιχειρησιακές προκλήσεις.

Αναλυτές είναι επίσης αισιόδοξοι για τις δυνατότητες του προϊόντος McPlant. Ο Oppenheimer σημείωσε ότι η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι συμβατή με άλλα προϊόντα McDonald's και ήταν θετικός για τη γεύση του. Το McPlant φαίνεται επίσης να έχει καλές επιδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εθνικό επίπεδο το 1ο τρίμηνο του 2022.