Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
03.03.2022, 12:00

Η Church's Chicken ανοίγει 100 εστιατόρια

Η Church's Chicken ανοίγει 100 εστιατόρια

H Texas Chicken and Church's Texas Chicken αναμένει να ανοίξει 100 εστιατόρια το 2022 σε όλη την Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία. Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση της αλυσίδας που επανέρχεται από τον Covid. 

Οι κύριες αγορές ανάπτυξης της μάρκας για φέτος περιλαμβάνουν τον Καναδά, το Μεξικό, τη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη και τη Σαουδική Αραβία.

Η εταιρεία έχει ορίσει τον Ignacio Barbadillo ως διευθυντή διεθνούς ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, με έδρα τη Μαδρίτη. Ο Barbadillo πρόσφατα εργαζόταν ως παγκόσμιος ηγέτης ανάπτυξης στα καταστήματα General Mills-Haagen-Daz, όπου ηγήθηκε της στρατηγικής παγκόσμιας ανάπτυξης και επικεντρώθηκε στη στρατολόγηση franchise για την προώθηση της ανάπτυξης. Στο ρόλο του στην Texas Chicken and Church's Texas Chicken, ο Barbadillo θα είναι υπεύθυνος για τις ομάδες franchise.