Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.03.2022, 08:00

Skinny Butcher: Νέα είσοδος στο φυτικό κρέας

Skinny Butcher: Νέα είσοδος στο φυτικό κρέας

O Skinny Butcher είναι η νέα είσοδος στην αγορά προϊόντων με βάση τα φυτά και στοχεύει να κατακτήσει τόσο τις αγορές λιανικής όσο και τις αγορές τροφίμων. 

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Garden Fresh Gourmet έχει αφιερώσει αρκετά χρόνια προετοιμάζοντας την επόμενη κίνησή του: Μια φυτική εταιρεία κρέατος, που λανσάρει αυτήν την άνοιξη ταυτόχρονα στο λιανικό εμπόριο και στο foodservice. 

"Έχουμε σχεδιάσει ειδικά το Skinny Butcher για να έχει ένα μακροχρόνιο μήνυμα, όταν αυτό θα γίνει πραγματικά αποδεκτό στην αμερικανική γλώσσα και στην αμερικανική κουλτούρα", δήλωσε ο Zilko, Διευθύνων Σύμβουλος της Skinny Butcher.

"Προσωπικά πιστεύουμε ότι το Skinny Butcher θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από άλλες μάρκες κρέατος με βάση τα φυτά".

Η Golden West Food Group είναι μετοχικός εταίρος στην εταιρεία. Ο βραχίονας τεχνολογίας τροφίμων και λιανικής πώλησης της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων Valor Equity Partners, η Valor Siren Ventures, επένδυσε $10 εκατ.στο Skinny Butcher.

Η Valor σύστησε επίσης την εταιρεία στον Geoff Alexander, Διευθύνοντα Σύμβουλο της αλυσίδας ghost kitchen, Wow Bao, η οποία διαθέτει 650 τοποθεσίες μόνο για πακέτο σε όλη τη χώρα και δημιουργήθηκε από τον όμιλο εστιατορίων Lettuce Entertain You Enterprises. Ο Wow Bao συνεργάστηκε με την ομάδα εστιατορίων για να επινοήσει ένα μενού για το Skinny Butcher, είπε ο Alexander, και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον πάροχο κουζίνας φαντασμάτων Reef για να λανσάρει το Skinny Butcher's Crazy Crispy Chick'n ως εικονικό εστιατόριο.

Πέρα από όλα αυτά, ο Zilko έχει πολλές βαθιές σχέσεις με εμπόρους λιανικής και διανομείς, που του ανοίγουν το δρόμο για να έχει συναντήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να τον βοηθήσουν να βγάλει την επωνυμία του στα ράφια των καταστημάτων.