Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
23.06.2022, 08:00

Red Robin: Πώς προετοιμάζεται για τους Αμερικανούς που προσέχουν το πορτοφόλι τους

Red Robin: Πώς προετοιμάζεται για τους Αμερικανούς που προσέχουν το πορτοφόλι τους

Προετοιμασία για τα νέα οικονομικά προβλήματα, που αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές, ξεκινούν οι αλυσίδες εστιατορίων στις ΗΠΑ. 

Καθώς ο πληθωρισμός αυξάνεται και η ύφεση διαφαίνεται, η Red Robin έκρινε ότι βρίσκεται σε καλό σημείο για να προσελκύσει τους Αμερικανούς που προσέχουν το πορτοφόλι τους.

Σχεδιάζει να το κάνει αυτό με έναν συνδυασμό γεύματων και μια συνεχή εναλλαγή προσφορών περιορισμένου χρόνου, που θα δίνουν στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο που ξοδεύουν τα χρήματά τους.

"Είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πιο σφιγμένο καταναλωτή, καθώς προχωράμε μέσα στο έτος", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Paul Murphy, τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Jefferies.

Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ έφτασε το 8,6% σε ετήσια βάση τον Μάιο, κυρίως λόγω των υψηλότερων τιμών της βενζίνης, τροφοδοτώντας τους φόβους για ύφεση. 

Η Red Robin πλησιάζει τους καταναλωτές με ένα γεύμα αξίας $10. Καταρχήν θα γίνει δοκιμή σε μερικές αγορές και θα επεκταθεί περαιτέρω τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο Murphy δήλωσε ότι το γεύμα στέλνει το μήνυμα στους πελάτες ότι "αν θέλω να ξοδέψω μόνο $10, μπορώ να το κάνω στο Red Robin".

Ταυτόχρονα, η αλυσίδα των 540 εστιατορίων θα συνεχίσει να στηρίζεται στο πρόγραμμα πιστότητας, που έχει αποδειχθεί σταθερά δημοφιλές στους επισκέπτες.

Οι αυξήσεις

Η Red Robin ήταν προσεκτική όσον αφορά την αύξηση των τιμών τον τελευταίο χρόνο. Η αύξηση στο πρώτο τρίμηνο ήταν 5,4%, κάτω από την αύξηση 8,7% στα περισσότερα εστιατόρια. Η αλυσίδα εργάζεται για να κάνει τους πελάτες να παραγγείλουν περισσότερα είδη, ενώ ένα άλλο κομμάτι της εξίσωσης είναι να κάνει τους πελάτες να παραγγέλνουν πιο συχνά. Για να το πετύχει αυτό, η αλυσίδα στηρίζεται στο πρόγραμμα Red Robin Royalty, το οποίο έχει σήμερα περισσότερα από 10,6 εκατομμύρια μέλη.