Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.06.2022, 09:00

Burger King: Το plant based κρέας δεν είναι μόνο για vegeterian

Burger King: Το plant based κρέας δεν είναι μόνο για vegeterian

Η Burger King δεν είπε ποτέ ότι το Impossible Whopper της απευθυνόταν σε χορτοφάγους και τώρα έρχεται να το αποδείξει.

Η αλυσίδα κυκλοφόρησε την Πέμπτη πέντε νέα burger, τέσσερα από τα οποία είναι Whoppers και δύο από αυτά διαθέτουν μπιφτέκια Impossible Foods.

Αυτό περιλαμβάνει ένα Impossible Southwest Bacon Whopper, το οποίο διαθέτει ένα μπιφτέκι Impossible,αλλά και μπέικον.

Η νέα σειρά burger

Αυτό το burger αποτελεί μέρος μιας σειράς Southwest Bacon Whopper, συμπεριλαμβανομένων ενός Southwest Bacon Whopper Jr. και ενός Double Southwest Bacon Whopper.

Η Burger King θα κυκλοφορήσει επίσης ένα Impossible King, το οποίο περιλαμβάνει ένα Impossible burger, αμερικανικό τυρί, κρεμμύδια, πίκλες, κέτσαπ και μουστάρδα σε ψωμάκι με σουσάμι, το οποίο θα είναι μέρος του μενού Mix n' Match της αλυσίδας.

Σίγουρα, οι εταιρείες στοχεύουν εδώ και καιρό σε ένα ευρύτερο σύνολο πελατών από τους χορτοφάγους με τις φυτικές προσφορές τους.

Σύμφωνα με έρευνες του Gallup, το ποσοστό των Αμερικανών που αυτοπροσδιορίζονται είτε ως χορτοφάγοι είτε ως vegans είναι περίπου 8%, το οποίο παραμένει αμετάβλητο τουλάχιστον τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Όμως, σχεδόν ένας στους τέσσερις έχει μειώσει την κατανάλωση κρέατος.