Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
20.07.2022, 09:00

KFC: Γιατί αποφάσισε να δοκιμάσει nugget για πρώτη φορά

KFC: Γιατί αποφάσισε να δοκιμάσει nugget για πρώτη φορά

Η KFC δοκιμάζει έναν νέο τύπο nugget κοτόπουλου σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νεότερους καταναλωτές.

Από τη Δευτέρα, η αλυσίδα κοτόπουλου προσφέρει τα Kentucky Fried Chicken Nuggets σε εστιατόρια της Βόρειας Καρολίνας, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα nuggets είναι φτιαγμένα με την υπογραφή της KFC με 11 βότανα και μπαχαρικά και διατίθενται σε μερίδες των 8, 12 ή 36 τεμαχίων.

Η KFC προσφέρει ήδη στο μενού της μερικά διαφορετικά είδη κοτόπουλου και εκτιμά ότι τα nuggets θα προσελκύσουν τους νεότερους.

"Στοχεύουμε σε νεότερους πελάτες, όπως η Gen Z και οι Millennials, οι οποίοι ενδιαφέρονται για επιλογές κοτόπουλου χωρίς κόκαλα", δήλωσε εκπρόσωπος της KFC.

Βασικός στόχος οι νέοι

Η γενιά Z, η οποία περιλαμβάνει όσους είναι σήμερα μεταξύ 18 και 24 ετών, είναι μια σημαντική δημογραφική ομάδα για τα εστιατόρια.

Η Gen Z ενδιαφέρεται λιγότερο για το φαγητό έξω, από ότι άλλες γενιές στην ηλικία τους, καθιστώντας ακόμη πιο σημαντικό για τα εστιατόρια να προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή τους.

Μεταξύ όλων των ομάδων καταναλωτών, ο ανταγωνισμός στον κόσμο του γρήγορου φαγητού είναι έντονος. Ένας τρόπος για να ξεχωρίσουν οι μάρκες είναι να δοκιμάζουν νέα προϊόντα και να κάνουν αλλαγές στα μενού όποτε είναι δυνατόν

Η KFC προσέφερε για περιορισμένο χρονικό διάστημα μια εναλλακτική λύση για τηγανητά κοτόπουλα με βάση τα φυτά. Αυτό το λανσάρισμα "ανύψωσε το εμπορικό σήμα και ενίσχυσε τη συνάφεια", δήλωσε ο David Gibbs, διευθύνων σύμβουλος της μητρικής εταιρείας της KFC, Yum Brands (YUM).

Τα νέα nuggets έχουν ένα άλλο πιθανό πλεονέκτημα: Μια τάση που επανέρχεται καθώς οι καταναλωτές προσαρμόζονται στην υβριδική εργασία ή επιστρέφουν στο γραφείο. Τα Nuggets θα μπορούσαν να είναι ένας τρόπος για την KFC να υπενθυμίσει στους πελάτες της ότι πουλάει φαγητό που μπορεί να καταναλωθεί εν κινήσει.