Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
21.07.2022, 09:00

Kroger: Ανοιξε εικονικό εστιατόριο σε συνεργασία με την Kitchen United

Kroger: Ανοιξε εικονικό εστιατόριο σε συνεργασία με την Kitchen United

Η Kroger άνοιξε ένα εικονικό εστιατόριο σε συνεργασία με την Kitchen United σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας τροφίμων στο Ντάλας.

Με την ονομασία Kitchen United Mix, η κουζίνα-φάντασμα στεγάζει διάφορα τοπικά και εθνικά εστιατόρια, όπως τα Capriotti's Sandwich Shop και Carl's Jr.. Οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν φαγητό από πολλά εστιατόρια σε μία παραγγελία.

Το εικονικό εστιατόριο είναι το πρώτο Kitchen United Mix στο Ντάλας και το τρίτο που ανοίγει σε συνεργασία με την Kroger. Τα άλλα δύο βρίσκονται σε ένα κατάστημα της Kroger στο Χιούστον και σε ένα Ralph's στο Λος Άντζελες.

Στην τοποθεσία του Ντάλας, οι πελάτες μπορούν να πάρουν φαγητό από εννέα μάρκες εστιατορίων από τα ψηφιακά περίπτερα του χώρου ή μέσω της ιστοσελίδας του Kitchen United ή της εφαρμογής Mix. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kitchen United, Michael Montagano, σημείωσε ότι η κουζίνα-φάντασμα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στο Πανεπιστήμιο Southern Methodist, επιτρέποντας στην Kroger να αξιοποιήσει περαιτέρω την εξυπηρέτηση των φοιτητών.

Η Kroger συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Kitchen United το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με μια έκθεση της Placer.ai τον Ιούνιο, η Kroger είδε την κίνηση των πεζών να επιβραδύνεται, αλλά οι επεκτάσεις σε παρασκευασμένα τρόφιμα και κουζίνες-φαντάσματα δείχνουν ελπιδοφόρες επιπτώσεις στην ανάπτυξη. Η εταιρεία δεδομένων είχε ήδη διαπιστώσει τον Μάιο ότι οι τοποθεσίες της Kroger με το ClusterTruck στην Ιντιάνα και το Οχάιο είχαν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σχέση με τα γειτονικά καταστήματα της Kroger. Η έκθεσή της τον Ιούνιο δείχνει ότι η σύνδεση με την Kitchen United βρίσκεται σε παρόμοια πορεία.