Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.02.2022, 11:35

Costa Navarino: Ανοίγει την άνοιξη του 2023 το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα

Costa Navarino: Ανοίγει την άνοιξη του 2023 το πρώτο Mandarin Oriental στην Ελλάδα

Την άφιξη του πρώτου Mandarin Oriental στην Ελλάδα, την άνοιξη του 2023, στην Costa Navarino, ανακοίνωσαν η Mandarin Oriental Hotel Group και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
Το νέο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα βρίσκεται στην περιοχή, Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στην Μεσσηνία, σε ένα φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.
Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη και το K-Studio.

IN BRIEF –  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
99 δωμάτια
48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα
Πέντε εστιατόρια και μπαρ
Εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ.
Πισίνα 25μ. σε ανοικτό και κλειστό χώρο

Mandarin Oriental Costa Navarino Villas

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το άνοιγμα του πρώτου μας ξενοδοχείου στην Ελλάδα, στην Costa Navarino, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που προσφέρει η περιοχή, με τα παρθένα τοπία, τους ελαιώνες, τις ατελείωτες παραλίες και τον αυθεντικό ελληνικό πολιτισμό”, δήλωσε ο James Riley, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Mandarin Oriental. “Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την ΤΕΜΕΣ, τον όμιλο που δημιούργησε την Costa Navarino, έναν ολοένα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό”.
Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., δήλωσε: “Ο όμιλος Mandarin Oriental είναι αναγνωρισμένος για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φιλοξενίας και μοναδικών εμπειριών σε μερικές από τις πιο ξεχωριστές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι που ο όμιλος θα φέρει την τεχνογνωσία του στον κλάδο της φιλοξενίας για πρώτη φορά, στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη της Costa Navarino, με στόχο της καθιέρωσή της ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς προορισμούς που κάποιος θέλει να επισκεφθεί, αλλά και να ζήσει εκεί”.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Στην περιοχή, Navarino Bay, βρίσκεται ήδη, το γήπεδο γκόλφ 18 οπών, The Bay Course, που σχεδίασε ο Robert Trent Jones II, καθώς επίσης, και το υπόσκαφο, Bay Clubhouse.
Οι επισκέπτες του Mandarin Oriental, Costa Navarino θα έχουν επίσης, πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση, τένις, θαλάσσια σπορ, καθώς και γκολφ. Θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλή γαστρονομία και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes και Navarino Waterfront.
Τέλος, το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα βρίσκεται δίπλα στην Navarino Agora, μια ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, street food, υπαίθριο σινεμά, καθώς και πληθώρα τοπικών εμπειριών και εκδηλώσεων.