Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.02.2022, 11:39

Τι θα παρουσιάσει η Coca Cola 3E στην έκθεση HORECA

Τι θα παρουσιάσει η Coca Cola 3E στην έκθεση HORECA

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμμετέχει στην HoReCa 2022 και δημιουργεί μία βιωματική εμπειρία για τους επισκέπτες, προσκαλώντας τους επαγγελματίες να προετοιμαστούν για μία δυνατή καλοκαιρινή σεζόν και παρουσιάζει τη μεγαλύτερη και πιο περιεκτική έρευνα για τη νέα εποχή του κλάδου HoReCa.
Οι επισκέπτες θα βιώσουν την εμπειρία του 24/7 χαρτοφυλακίου της εταιρείας με προϊόντα για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας. Για πρωινό σε ένα café με Costa Coffee και Amita, ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο με Coca-Cola, σε ένα café - bar από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ με Schweppes, Aperol και το σύνολο των premium αλκοολούχων ποτών της εταιρείας.

LIVE IT UP

Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
 Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα παρουσιάσει τη μεγαλύτερη και πιο περιεκτική έρευνα για τη νέα εποχή του κλάδου HoReCa, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, στις 15: 00,  στο Business Lab και την  Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στις 14.00, στο Beers & Coffee Stage HALL 1.
Ποιες είναι οι ανάγκες του HoReCa στη χώρα μας; Ποια τα προϊόντα που χρειάζεται ο καταναλωτής και δεν έχουν ακόμα δημιουργηθεί; Ποιες αναπάντεχες συνέργειες μπορούν να προκύψουν; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντάει η έρευνα που υλοποιήθηκε, στο πλαίσιο εργασίας της ομάδας HoReCa POD, της νέας εξειδικευμένης ομάδας της Coca-Cola Τρία Έψιλον.
Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα, HoReCa Empowered, που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και να κλείσουν πρώτοι τη θέση τους στον νέο κύκλο δωρεάν εκπαιδεύσεων ειδικά για τον κλάδο, τον Μάρτιο. 
Ο Γιάννης Βίδρας, HoReCa Acceleration Lead, δήλωσε, μεταξύ άλλων, "Θέλοντας να είμαστε συνεργάτης επιλογής και πρωτοπόροι για τον κλάδο HoReCa, δημιουργήσαμε τη νέα εξειδικευμένη ομάδα, HoReCa POD. Χρησιμοποιώντας την Agile μεθοδολογία και με πυξίδα τις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών, αλλά και τις τάσεις που διαμορφώνονται και θα διαμορφωθούν στο μέλλον, η ομάδα, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα φέρει καινοτόμες προτάσεις σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς της".