Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
09.02.2022, 11:41

Beverage World: Θα παρουσιάσει το portfolio της Lavazza στην HORECA

Beverage World: Θα παρουσιάσει το portfolio της Lavazza στην HORECA

Η Beverage World θα παρουσιάσει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Lavazza στην HORECA 2022, από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Beverage World θα παρουσιάσει τη βιώσιμη κουλτούρα, την καινοτομία και τη γευστική υπεροχή των διαφορετικών οικογενειών καφέ της Lavazza.
Η Beverage World θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της HORECA σε ένα περίπτερο αφιερωμένο στην Lavazza. Εκεί θα παρουσιαστεί για πρώτη φόρα, το India La Reserva de ¡Tierra!, ένα νέο ινδικό χαρμάνι - μέρος της διεθνώς βραβευμένης σειράς, La Reserva de ¡Tierra!.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ MY MOCACCINO BARISTA CHALLENGE BY LAVAZZA
Τέλος, στο πλαίσιο της εμπειρίας των επισκεπτών, την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, οι δέκα φιναλίστ του My Mocaccino Barista Challenge by Lavazza θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 12.00.
Οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους ως barista, παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή του Mocaccino, μπροστά στους κριτές της Lavazza. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Τορίνο, την πατρίδα της Lavazza στην Ιταλία, για να επισκεφτεί το Innovation Training Center της Lavazza, ενώ οι υπόλοιποι εννέα φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης και να λάβουν την πιστοποίηση, Specialty Coffee.