Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10.02.2022, 11:07

Ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του επιταχυντή CapsuleT - Αυτοί είναι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του επιταχυντή CapsuleT - Αυτοί είναι οι νικητές

Με την ανάδειξη των τριών νικητών, αλλά και της αγαπημένης ομάδας του κοινού, ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του 5μηνου Προγράμματος Επιτάχυνσης του CapsuleT, στην Τελετή Λήξης & Απονομής Βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου μέσω live streaming.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης, ο επιταχυντής υποδέχτηκε ψηφιακά εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτείας και του τουρισμού, στρατηγικούς συνεργάτες, τους κριτές και τους μέντορες του κύκλου και φυσικά τις 11 startups που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα.


Οι startups που κατέκτησαν Κριτική Επιτροπή & Κοινό

Οι 3 νεοφυείς επιχειρήσεις του 4ου κύκλου, οι οποίες ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο του CapsuleT ήταν η VIVESTIA, η KLEESTO και η UNLIMITED ADRENALINE.


Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ κατέκτησε η VIVESTIA, στη 2η θέση βρέθηκε η KLEESTO, λαμβάνοντας το ποσό των 5.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 3.000 ευρώ πήρε η ομάδα της UNLIMITED ADRENALINE.

Ωστόσο, τα έπαθλα των τριών επικρατέστερων ομάδων, μια ευγενική χορηγία της The Peoples Trust, δεν περιορίζονται σε μετρητά.

Συγκεκριμένα:

  • PwC Greece προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες νομικής και φορολογικής υποστήριξης στις 3 νικήτριες startups
  • Η Programize προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα product development, ενώ οι 3 νικητές θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες development με προνομιακές τιμές.
  • Η Nelios προσφέρει στον πρώτο νικητή δωρεάν υπηρεσίες digital marketing.

Οι startups αξιολογήθηκαν μετά την τελική τους παρουσίαση με τη βαθμολογία να υποβάλλεται από την Κριτική Αξιολόγησης και Καθοδήγησης του CapsuleT . Βασικοί παράμετροι για την αξιολόγηση των νεοφυών επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν ήταν η ιδέα ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και η προοπτική που προσφέρει η εκάστοτε υπηρεσία/προϊόν, η πληρότητα των ειδικών κριτηρίων αναφορικά με την εξέλιξη της κάθε ομάδας κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Επιτάχυνσης και, τέλος, τα τυπικά της χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση μέσω live streaming είχε τη δυνατότητα να επιλέξει την αγαπημένη του ομάδα με βάση την παρουσίαση που έγινε ζωντανά, απονέμοντας το «Βραβείο Κοινού». Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η KLEESTO, η οποία κέρδισε μια τριήμερη διανυκτέρευση για 3 άτομα στο ξενοδοχείο Tharroe of Mykonos στη Μύκονο.

Οι 11 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το 5μηνο πρόγραμμα του 4ου κύκλου είναι κατά αλφαβητική σειρά οι: Culture App, Hotilities, Kleesto, Simplybook, The Local Favour, Ticketseller, Travel2Fit, Tripinwise, Unlimited Adrenaline, Upiria, Vivestia