Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
13.02.2022, 12:00

Επίσημη πρώτη για το νέο brand Punk Rabbit

Επίσημη πρώτη για το νέο brand Punk Rabbit

Το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά κάνει το νέο brand, Punk Rabbit, της εταιρείας ΑΝΑΦΙΣ, το οποίο κυκλοφoρεί κάτω από την ομπρέλα των "The Superdrinks" και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην HORECA 2022.

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ KOMBUCHA ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΤΕΡΙΩΣΗ 
Σύμφωνα με την εταιρεία, τα αναψυκτικά, Punk Rabbit, που παράγονται από μια μικρή μονάδα στην Λετονία, η οποία ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο για την παρασκευής τους, αποκλειστικά για την ΑΝΑΦΙΣ, είναι χωρίς παστερίωση και έρχονται να ανατρέψουν όλα όσα ξέρουμε για την kombucha και τα φυσικά αναψυκτικά με ζύμωση.

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Τα Punk Rabbit περιέχουν πάνω από 1 δισ. προβιοτικά και ελάχιστες θερμίδες ανά συσκευασία, εμφιαλώνονται σε αλουμινένιες συσκευασίες 330ml, πλήρως ανακυκλώσιμες και κυκλοφορούν σε 5 γεύσεις.

INFO - ΓΕΥΣΕΙΣ
Mango & Passion Fruit (τροπική έντονη γεύση)
Pineapple & Peach (γλυκιά φρουτώδης γεύση)
Rhubard (δροσιστική, ντελικάτη γεύση χωρίς ζάχαρη)
Καφές με kombucha  και χωρίς ζάχαρη
Hard kombucha με γεύση guava (ΑΒV 5% αλκοόλ)

ΕΝΙΣΧΥΣΗ PORTFOLIO
Η εταιρεία, έχοντας ως γνώμονα τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων και της ανάλογης γεύσης και κατόπιν μεγάλης έρευνας, προχώρησε στο εν λόγω λανσάρισμα, το οποίο και σκοπεύει να ενισχύσει το επόμενο διάστημα.
Θυμίζουμε ότι η εταιρεία διακινεί σε Ελλάδα και Κύπρο, υπό την ομπρέλα των "The Superdrinks", φυσικά αναψυκτικά χωρίς αλκοόλ, χαμηλού θερμιδικού δείκτη, ορισμένα χωρίς καθόλου ζάχαρη, με superfoods συστατικά, ευρέως γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Η εταιρεία συμμετέχει στην έκθεση στο Hall 01, Booth A05.