Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.03.2022, 00:14

Το Hard Rock Cafe παρουσίασε το Messi Burger εμπνευσμένο από τον Lionel Messi

Το Hard Rock Cafe παρουσίασε το Messi Burger εμπνευσμένο από τον Lionel Messi

Το Hard Rock Cafe ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του Messi Burger – ως μια από τις τελευταίες προσθήκες στο μενού του και στην καμπάνια "Live Greatness" της Hard Rock International, σε συνεργασία με τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Lionel Messi. Αυτή η γαστρονομική απόλαυση, φιλοτεχνημένη από τον ίδιο τον Messi, είναι πλέον, διαθέσιμη για τους θαυμαστές των burgers, αλλά και του Messi, στις τοποθεσίες των Hard Rock Cafe σε όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο του παγκόσμιου λανσαρίσματος, το Hard Rock Cafe Athens παρουσίασε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση το μοναδικό, Messi Burger, σε ένα "απαιτητικό" κοινό δημοσιογράφων, food blogger & influencer. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, "το κοινό αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά το challenge, Wanna Get Messi?, φωτογραφίζοντας και μοιράζοντας την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".