Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.03.2022, 00:15

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από την Accademia Pizzaioli

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα από την Accademia Pizzaioli

Από την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 ξεκινά το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pizzaioli της Accademia Pizzaioli Greece, όπου αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας και όχι μόνο, μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης.
Επίσης, από τις 15 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου 2022, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία σε ακόμα ένα τμήμα Pizzaioli, να εκπαιδευτεί και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του, λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση.
Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ, που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως επιθυμούν, προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
Στόχος της Accademia Pizzaioli είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με όσους αγαπούν την τέχνη της πίτσας και θέλουν να αποκτήσουν προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον, αυτό του Επισιτισμού.