Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
04.03.2022, 00:17

To ArGOODaki γιορτάζει τα 20 χρόνια του

To ArGOODaki γιορτάζει τα 20 χρόνια του

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γιόρτασε τα 20 χρόνια του, στηρίζοντας παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας εξοπλισμό σε 4 ειδικούς φορείς, με στόχο να ασχοληθούν περισσότεροι νέοι και παιδιά με τον αθλητισμό.
Συγκεκριμένα, το ArGOODaki, για να πετύχει τον στόχο του, ένωσε τις δυνάμεις του με δύο Ολυμπιονίκες: τον χρυσό Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου,  και τον χάλκινο Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη, οι οποίοι, μέσω της Χριστουγεννιάτικης εκστρατείας με τίτλο "Η σκυτάλη περνά στα χέρια σου, για να φτάσει η αγάπη παντού", πέρασαν τη σκυτάλη της συμμετοχής σε όλους μας, μεταφέροντας παράλληλα, ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και υποστήριξης.

Οι φορείς

Αθλητικός σύλλογος Α.με.Α. "Ιωνάς" της Αθήνας
Αθλητικός σύλλογος Α.με.Α. "Αετοί Θεσσαλονίκης"
Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Κ.Η.Φ.Α.ΑΜ.Ε.Α." των Χανίων 
Αθλητικός σύλλογος Α.με.Α. "Πύρρος" των Ιωαννίνων

Ειδικά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, κατά την παράδοση του εξοπλισμού από την ομάδα των Goody’s Burger House στους εκπροσώπους των φορέων, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και οι δύο υποστηρικτές της καμπάνιας. Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε το παρών στην παράδοση του εξοπλισμού στον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. "Ιωνάς" στην Αθήνα, ενώ ο Αντώνης Τσαπατάκης παρευρέθηκε στην παράδοση εξοπλισμού στον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. "Αετοί Θεσσαλονίκης".