Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
30.03.2022, 17:02

Once in Mykonos Luxury Resort: O Chef Νίκος Σκορδάκης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

Once in Mykonos Luxury Resort: O Chef Νίκος Σκορδάκης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

Τον ερχόμενο Μάιο θα ανοίξει τις πύλες του το Once in Mykonos Luxury Resort, η νέα υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων στην παραλία του Ορνού, στην Μύκονο. Πρόκειται για το νέο απόκτημα της γνωστής αλυσίδας, Louis Hotels, σε συνεργασία με την εταιρεία hotel management, Trésor Hospitality, που διαχειρίζεται ήδη, περισσότερα από 10 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "στο ατμοσφαιρικό pool restaurant του ξενοδοχείου, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα μοναδικό ταξίδι σε επικούς γευστικούς προορισμούς με την υπογραφή του Chef Νίκου Σκορδάκη. Ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μεσογειακή κουζίνα, σερβίρεται αριστοτεχνικά εδώ, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής, ενώ στο pool bar και το κανονικό bar του εστιατορίου, ταλαντούχοι mixologists δημιουργούν τα πιο μεθυστικά signature cocktails, με φόντο το χρυσό ηλιοβασίλεμα στον κόλπο του Ορνού που κόβει την ανάσα".
Αναφέρει ακόμη, ότι το προσεχές διάστημα, "επίκειται η ανακοίνωση για την άφιξη διεθνούς restaurant brand πολυτελείας, που αναμένεται να μυήσει τους λάτρεις της haute cuisine σε αναπάντεχα γαστρονομικά ταξίδια".