Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
08.07.2022, 13:05

Sial Paris 2022: Ο βραβευμένος Mauro Colagreco συμμετέχει στη La Cuisine

Sial Paris 2022: Ο βραβευμένος Mauro Colagreco συμμετέχει στη  La Cuisine

Ο βραβευμένος chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου 3 Αστέρων Michelin, Le Mirazur, που βρίσκεται στην περιοχή Menton και χορηγός της SIAL Paris 2022, Mauro Colagreco συμμετέχει στη φετινή La Cuisine, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της φετινής SIAL Paris 2022, που θα πραγματοποιηθεί 15 - 19 Οκτωβρίου 2022 στο Paris Nord Villepinte.

Πηγή έμπνευσης
Πηγή έμπνευσης για το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας της διατροφής, η SIAL αποτελεί το μέρος για τη δημιουργία συνεργασιών μεταξύ των διαφορετικών φορέων, έτσι ώστε με συλλογική και θετική ώθηση να τους δοθούν τα απαραίτητα εφόδια για τη δημιουργία της διατροφής του μέλλοντος. Ο σεφ Colagreco και η SIAL Paris συμμερίζονται τη δέσμευση για αλλαγή, θέμα σε πλήρη συμφωνία με τις αξίες που προωθεί ο σεφ Mauro Colagreco.

"Εργάζομαι καθημερινά έτσι ώστε οι άνδρες και γυναίκες αυτού του πλανήτη να τρέφονται καλά. Είναι σημαντικό τόσο για την υγεία μας, όσο και για τη Γη μας. Κάθε φορά που τρώμε, επιλέγουμε και τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζούμε. Αυτός είναι ο λόγος που το φετινό θέμα «Own the Change» με αγγίζει. Ο κόσμος έχει ήδη αλλάξει, είναι στο χέρι μας να συμβαδίσουμε", αναφέρει ο κ. Colagreco.

sial3

Οι τάσεις στην διατροφή - Τα 4 βασικά σημεία

Οι τρεις συνεργάτες της Sial, Kantar, ProtéinesXTC και NPD ανέλυσαν αποκλειστικά για την έκεθση τις μεγαλύτερες τάσεις των καταναλωτών παγκοσμίως και τις εξελίξεις τους, με τις μελέτες να δείχνουν ότι σε ένα πλαίσιο παγκόσμιας αβεβαιότητας, ότι ο καταναλωτής είναι πεπεισμένος ότι αυτό που τρώει διαμορφώνει τον κόσμο στον οποίο ζει. Οι διατροφικές επιλογές ξεπερνούν την απλή ικανοποίηση μιας βασικής καθημερινής ανάγκης.
Τα τελευταία δύο χρόνια, αναπόφευκτα έχουν εμφανιστεί θεμελιώδεις δομικοί παράγοντες, των οποίων η ένταση και η ταχύτητα εξαρτώνται από τις πολιτισμικές και οικονομικές μας ανισότητες, τα παράδοξα και τις αντιφάσεις.
• Περισσότερη φύση : η σύνδεση της υγείας με τη διατροφή
• Περισσότερο περιβάλλον και δεοντολογία : η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο τραπέζι
• Περισσότερη απόλαυση : η κοινωνική δέσμευση στις διατροφικές επιλογές
• Ψηφιακός μετασχηματισμός: στη διάθεσή σας