Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
10.07.2022, 08:17

To Napolitivo γιορτάζει με ένα καλοκαιρινό aperitivo party στη Μαρίνα Φλοίσβου

To Napolitivo γιορτάζει με ένα καλοκαιρινό aperitivo party στη Μαρίνα Φλοίσβου

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που το Napolitivo άνοιξε τις πόρτες του και μια μικρή Νάπολη δημιουργήθηκε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Μαρίνα του Φλοίσβου. Γιορτάζοντας τα γενέθλιά του, το Napolitivo μας προσκαλεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου από τις 19:00 σε ένα μοναδικό summer party παρέα με δροσιστικά Aperol Spritz κατευθείαν από το εντυπωσιακό Aperol jeep bar , αυθεντικές Ναπολιτάνικες γεύσεις και ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα από Ιταλιάνικη dolce vita, με θεματικό DJ set που θα μας μεταφέρει νοερά στις γειτονιές του ιταλικού Νότου.

Το Napolitivo έφερε στην Ελλάδα την αυθεντική, “vera” γεύση της Ναπολιτάνικης pizza. Άλλωστε είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Αττική με πιστοποίηση από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Σε αυτό το αυθεντικό All Day Pizza Bar, πρωταγωνιστική θέση κατέχει ο εντυπωσιακός ξυλόφουρνος από τη Νάπολη με τούβλα από τον Βεζούβιο. Η ανάλαφρη ζύμη ωριμάζει για 12 με 24 ώρες προτού ψηθεί στους 480°C για να έχει την ιδανική υφή. Τηρώντας τη Ναπολιτάνικη παράδοση, η πίτσα είναι ατομική και φυσικά, κόβεται στα τέσσερα!