Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.07.2022, 12:12

Το W Costa Navarino υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες

Το W Costa Navarino υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες

Το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy, υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες στις 11 Αυγούστου. To νέο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, δέχεται ήδη κρατήσεις.

Οι επισκέπτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για ένα από τα δωμάτια ή βίλες του νέου ξενοδοχείου που βρίσκεται σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων.

Τα Fabulous Infinity Swim Up δωμάτια προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε μία από τις πισίνες και αποτελούν ιδανική επιλογή για παρέες. Για απεριόριστη θέα οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τα Spectacular Panorama δωμάτια ενώ για περισσότερη ιδιωτικότητα, τις WOW Beachfront Infinity βίλες με ιδιωτική βεράντα και πισίνα, καθώς και με άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Το W Costa Navarino παρουσιάζει μια εκλεπτυσμένη και δημιουργική γαστρονομική προσέγγιση, παράλληλα με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, συνδυάζοντας ιδανικά τη μουσική, το φαγητό και τη διασκέδαση.

Για τη χαλάρωση αλλά και τόνωση, το AWAY® Spa θα προσφέρει μια ποικιλία από εξειδικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου, σε συνδυασμό με το γυμναστήριο FIT, το οποίο διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα μήκους 25 μέτρων. Για όσους θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο, το WET Deck και η μεγάλη πισίνα με θέα στη θάλασσα είναι η ιδανική επιλογή. Επιπλέον, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαθήματα γυμναστικής και άλλες εμπειρίες ευεξίας, όπως bootcamp στην παραλία, splash FIT, beach power Pilates, διαλογισμό και γιόγκα.

Οι επισκέπτες του W Costa Navarino θα έχουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια της Costa Navarino, καθώς σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων, όπως το τένις και το γκολφ.

Δύο brands της Marriott International έχουν ήδη παρουσία στην Costa Navarino: το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort.