Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
22.07.2022, 12:17

Το Once In Mykonos Luxury Resort άνοιξε τις πύλες του

Το Once In Mykonos Luxury Resort άνοιξε τις πύλες του

Το Once In Mykonos Luxury Resort που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του, έχει ήδη καταφέρει να καταχωρηθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο hot ονόματα ξενοδοχείων στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Το Once In Mykonos Luxury Resort πρόκειται για το νέο απόκτημα της γνωστής αλυσίδας Louis Hotels, σε συνεργασία με την εταιρεία hotel management Trésor Hospitality, που διαχειρίζεται ήδη περισσότερα από 10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Η ηχηρή υπογραφή του αρχιτέκτονα Φοίβου Σταυρίδη των F Studio Designers σύστησε εδώ μια νέα σχεδιαστική γλώσσα, με σαφείς αναφορές στις καθαρές φόρμες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, και γνώμονα το eco-design με απόλυτο σεβασμό στη μοναδικότητα του φυσικού τοπίου.

Διαθέτει 59 σουίτες μοναδικής αισθητικής που όλες ανεξαιρέτως ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Προ δεκαετιών, το Once in Mykonos αποτελούσε μια εξέχουσα θερινή κατοικία, ένα από τα πιο εμβληματικά οικήματα της Μυκόνου, ορόσημο μιας εποχής που το διεθνές jet set ανακάλυπτε το άγονο αυτό νησί, και καλλιτέχνες, επιφανείς προσωπικότητες και διανοούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφταναν εδώ για να ζήσουν μια μποέμικη ζωή παρέα με τους φιλόξενους κατοίκους, μια ζωή διαφορετική και ανέφελη, με πόδια γυμνά και μαλλιά αλατισμένα από τη θάλασσα. Σημαντικές προσωπικότητες της εποχής έχουν περάσει το κατώφλι αυτής της κατοικίας: μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο Μάνος Χατζηδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Βασίλης και η Ελίζα Γουλανδρή, η Ζωή Λάσκαρη. Σήμερα, το Once in Mykonos αποτελεί την εξέλιξη αυτού του θρυλικού καταλύματος.

Μεσογειακή κουζίνα

Ο καταξιωμένος Chef Νίκος Σκορδάκης μας ταξιδεύει σε γαστρονομικούς προορισμούς, υπό την επιμέλεια του έγκριτου Executive Chef της Louis Hotels, Κυριάκου Σωτηρίου.

Το μενού περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας, από light πιάτα, φρέσκα θαλασσινά και grilled προτάσεις έως comfort pasta συνταγές. Για τους meat lovers, στο all day menu ξεχωρίζει το περίφημο Wagyu beef, η crème de la crème των βόειων, ενώ στον αντίποδα, μπορεί κανείς να βρει μια ευφάνταστη ποικιλία από vegetarian και vegan προτάσεις, φτιαγμένες από αγνές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα. Το curated dinner menu έχει γίνει ήδη “talk of the island”, προσελκύοντας και επισκέπτες εκτός του ξενοδοχείου.